Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Lentopallo

Loimu venytti VaLePan viisieräiseen

Sakari Mäkinen
AOP

Raision Loimu oli lähellä todella suurta yllätystä lentopallon Mestaruusliigassa, kun joukkue venyi viisieräiseen otteluun VaLePaa vastaan. 

Raision Loimu nousi VaLePaa vastaan 0-2 -tappioasemasta viidenteen erään voittamalla kolmannen ja neljännen erän selkein lukemin. Viidennessä erässä kuitenkin totuus tuli vastaan ja vierasjoukkue marssi 15-11 -erävoittoon hoitaen pelin nimiinsä 3-2 -lukemin.

VaLePa otti kauden kolmannen voittonsa Mestaruusliigassa, sillä aiemmin tällä kaudella joukkue oli kotimaan kentillä kaatanut Kokkolan Tiikerit ja Akaan. Mestarien liigassa VaLePa eteni karsintavaiheen välieriin tiputtamalla hollantilaisen Draisman jatkosta.

Lauantain Mestaruusliiga-kierroksella VaLePalta esiin nousivat Jiri Hänninen ja Sakari Mäkinen. Hänninen keräsi 22 pistettä ja Mäkinen 23. Mäkinen syötti ottelussa neljä ässää.

Loimun tilastokärki oli Ali Fazli, joka takoi 26 pistettä. Fazli mursi VaLePan vastaanottoa syöttämällä kaksi ässää.

Ensimmäisten kierrosten jälkeen Mestaruusliigaa johtaa Vantaa Ducks, joka on ottanut neljästä pelistä neljä suoraa voittoa. Savo Volley on sarjassa toisena 11 pisteellä. Kestomenestyjät Hurrikaani-Loimaa ja Oulun Etta ovat pohjilla. Molemmat joukkueet ovat hävinneet kaikki neljä otteluaan.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Lentopallo