Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuorella edessä uransa isoin ottelu – portugalilainen haaste ATP-turnauksen finaalissa

Emil Ruusuvuori Australiassa.
AOP

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuori pelaa sunnuntaina uransa ensimmäisessä ATP-turnauksen loppuottelussa, kun kello 14.00 alkavassa pelissä Ruusuvuori kohtaa Portugalin Joao Sousan.

Emil Ruusuvuori on aloittanut vuoden 2022 tenniskentillä todella mahtavalla ilmeellä. Ennen Australian Avointa tennisturnausta Ruusuvuori eteni Melbournen ATP-turnauksen välierään, jossa suomalainen taipui Australian Avoimet lopulta voittaneelle Rafael Nadalille. Australian Avoimissa Ruusuvuorella kävi heikko tuuri kaaviossa ja ensimmäisellä kierroksella vastaan asettui Kanadan superlahjakas Felix Auger-Aliassime, joka oli lopulta viiden erän väännössä parempi 3-2 -erin.

Intian Punen ATP-turnaukseen Ruusuvuori sijoitettiin kaavioon kuudenneksi ja on näyttänyt sijoitettuna pelaajana loistavaa ilmettä läpi viikon. Turnauksen neljässä aiemmassa ottelussa Ruusuvuori on voittanut kaikki ottelut 2-0 -lukemin. Lauantain välierässä Ruusuvuori kaatoi Puolan Kamil Majchrzakin 2-0 -erin,

Portugalin kokenut 32-vuotias Joao Sousa on ATP-listalla sijalla 137 ennen tämän viikon turnausta. Sousa taipui Australian Avointen ensimmäisellä kierroksella selvästi Italian Jannik Sinnerille 3-0 -erin, mutta tällä viikolla portugalilainen on pelannut hyvää tennistä kaatamalla muun muassa Daniel Altmeierin sekä Gianluca Magerin matkalla loppuotteluun. Välierässä portugalilainen oli Ruotsin Elias Ymeriä parempi 2-1 -erin, mutta Sousan syöttäminen oli heikoilla kantimilla, sillä ykkössyöttö osui vain 50 prosentin varmuudella ruutuun.

Mikäli Sousa ei onnistu parantamaan syöttöään finaaliin tulee ottelusta hyvinkin yksipuolinen suomalainen näytös, sillä Ruusuvuoren palauttaminen on läpi viikon ollut erinomaista sekä oma syöttö ollut äärettömän hyvässä vireessä.

Loppuottelu käynnistyy kello 14.00 ja voittaja saa matkaansa 250 pistettä ATP-rankingiin sekä reilut 43 tuhatta dollaria palkintorahaa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis