Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Portugalin kokenut Joao Sousa nujersi Suomen tennistähden

Emil Ruusuvuori Sofian turnauksessa.
AOP

Intian Punessa pelatussa ATP-250 -tason tennisturnauksessa Emil Ruusuvuori joutui taipumaan loppuottelussa kokeneelle Joao Sousalle tiukan kolmieräisen väännön jälkeen. Loppuottelu oli Ruusuvuoren uran ensimmäinen ATP-tasolla.

Emil Ruusuvuori koki kirvelevän tappion sunnutaina pelatussa Intian ATP-turnauksen loppuottelussa Portugalin 32-vuotiaalle Joao Sousalle 2-1 (7-6, 4-6, 6-1) -erin. Finaali oli vahvaa alkuvuotta pelaavalle suomalaistykille uran ensimmäinen. Ennen Australian Avointa tennisturnausta Ruusuvuori pelasi ATP-250 -tason turnauksen välierässä Melbournessa ja tuossa ottelussa suomalainen hävisi Rafael Nadalille 2-0 -erin.

Sunnuntain loppuottelu oli kahden hyvän peruslyöjän välillä äärimmäisen tasainen. Ensimmäisessä erässä edettiin aina katkaisupeliin saakka, vaikka erässä nähtiin kaksi murtoa 4-3 -tilanteen jälkeen. Katkaisupelissä Ruusuvuori menetti 5-3 -johdon, vaikka suomalaisella oli paikka syöttää itsensä jo 6-3 -johtoon ja kiinni kolmeen eräpalloon, mutta Sousa voitti kolme pistettä putkeen ja pääsi kiinni eräpalloihin. Ruusuvuori sai katkaisupelissä eräpallon lopulta 9-8 -tilanteessa Sousan syöttöön, mutta ei onnistunut sitä käyttämään hyödykseen. Portugalilainen voitti erän lopulta neljännellä eräpallolla.

Toinen erä alkoi portugalilaiselta vahvasti, sillä Sousa karkasi heti syötönmurrolla 4-1 -johtoon. Tässä vaiheessa alkoi Ruusuvuoren kiri, sillä Suomen tennisässä voitti viisi peliä putkeen murtamalla vastustajansa syötöt marssien 6-4 -erävoittoon.

Ratkaisevassa kolmannessa erässä Sousa karkasi toisen erän tavoin syötönmurrolla aina 4-1 -johtoon ja mursi tässä tilanteessa toistamiseen Ruusuvuoren syötön erässä. Lopulta kokemus oli valttia ja Sousa otti kolmannen erän nimiinsä 6-1 -lukemin ratkaisten samalla ottelun.

Päivän toisessa ATP-turnauksen loppuottelussa Ranskan Montpellierissä Kazakstanin Alexander Bublik yllätti Saksan Alexander Zverevin suoraan 2-0 -erin. Illalla pelataan Argentiinan Cordobassa ATP-turnauksen loppuottelu, jossa Espanjan Albert Ramos kohtaa massakentällä pelattavassa ottelussa Chilen Alejandro Tabilon, joka kaatoi Argentiinan ykköspelaaja Diego Schwartzmannin turnauksen välierässä 2-0 -erin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis