Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Kiinalaistennistähti Shuai Pengiä haastatellut toimittaja ei usko haastattelun aitouteen: “Se on osa Kiinan olympiakomitean viestintää, propagandaa”

Shuai Peng tennis Kiina
AOP

Ammattilaisuransa päättämisestä yllättäen ilmoittanut, seksuaalirikoskohun keskellä ollut Kiinan tennistähti Shuai Peng, antoi kuluvalla viikolla haastattelun ranskalaismedia L’Equipelle. Nyt naista haastatellut toimittaja kertoo olevansa skeptinen haastattelun sisällön aitoudesta.

36-vuotias kiinalainen tennistähti Shuai Peng antoi ensimmäisen haastattelunsa medialle sen jälkeen, kun hän esitti syytöksiä seksuaalisesta hyväksikäytöstä Kiinan viranomaista vastaan, ​​tällä viikolla. Haastattelun tehnyt ranskalaismedia L’Equipen toimittaja Marc Ventouillac kertoi kuitenkin julkisuudessa epäilynsä Pengin vastausten aitoudesta.

– On mahdotonta sanoa, Ventouillac kommentoi sitä, kokiko hän Pengin olevan vapaa ja turvassa.

– Se on osa Kiinan olympiakomitean viestintää, propagandaa. Kiinan olympiakomitealle, Kommunistiselle puolueelle ja monille ihmisille Kiinassa tuntui olevan mielestäni on tärkeää, että yritetään näyttää, että: “Ei, Shuai Peng -tapausta ei ole olemassa”, ranskalainen kritisoi.

Peng katosi julkisuudesta noin kolmeksi viikoksi viime marraskuussa esitettyään syytöksiä Kiinan entistä varapääministeriä Gaoli Zhangia vastaan Weibossa. Hänen väitteensä siitä, että Zhang oli painostanut häntä seksiin, poistettiin Internetistä muutamassa minuutissa.

Sen jälkeen, kun Pengin väite oli levinnyt maailmanlaajuisesti ja sen jälkeen, kun häntä ei ollut nähty tai kuultu tapahtuneen jälkeen, Kiinan valtion tiedotusvälineet julkaisivat myöhemmin valokuvia ja videoita todisteena hänen turvallisuudestaan ​​ja vapaudestaan. Peng on myös tavannut Kansainvälisen olympiakomitean IOC:n puheenjohtajan Thomas Bachin useammin kuin kerran.

Kiinalaisviranomaiset olivat haastattelutilanteessa nytkin paikalla. Haastattelussa Peng väitti, että hän “ei ollut koskaan sanonut, että kukaan olisi saanut minut alistumaan seksuaaliseen väkivaltaan” ja että “ulkomaailmasta on tullut valtava väärinkäsitys”.

Naisten tennisammattilaisten liiton WTA:n johtajat ovat myös esittäneet epäilyksensä tilanteesta julkisesti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis