Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

IL: Robert Heleniukselle karu kohtalo: “Robbe on pelinappula”

Robert Helenius Adam Kownacki 10.10.2021
AOP

Ammattinyrkkeilijä Robert Helenius on tällä hetkellä elämänsä kunnossa. Viime ottelussaan ahvenanmaalainen päihitti puolalaisen Adam Kownackin vahvoin ottein, mutta nyt miehelle on jäämässä nyrkkeilyliittojen mestaruushaastaja-suhmuroinnissa pelkkä luu käteen.

38-vuotiaalle nyrkkeilijälle Robert Heleniukselle on Iltalehden artikkelin mukaan jäämässä luu käteen. Nyrkkeilyn suurliitto WBA tarjoaa suomalaiselle ottelua brittiläistä Hughie Furya vastaan. Vielä kuukausi takaperin Heleniusta pidettiin raskaansarjan maailmanmestari Tyson Furyn seuraavana välihaasteena, joten paluu arkeen on tyly.

– Tyson olisi ollut hieno merkkipaalu ja mahdollisuus tehdä elämän suurin tili. Serkkupoikaa vastaan ottelupalkkio on varmaan kymmenesosa siitä.

– Tämä osoittaa ammattinyrkkeilyn raadollisuutta. Se ei ole mikään reilukerho. Siellä saa juuri sitä, mitä sinusta saadaan irti. Heleniuksen markkina-arvo ei ole kansainvälisellä kentällä hirveän hyvä. Hän ei ole myyvä, ja hän on äärimmäisen vaarallinen. Vastustajille Heleniuksesta on vähän hyötyä, mutta isot riskit, Iltalehden kamppailulajien asiantuntija Jaakko Dahlbacka sanoo suoraan.

Maailman kehissä vaatimattoman maineen omistava suomalainen ei ole isoille nyrkkeilypomoille kuin pelkkä mitätön vivahde.

– Robbe on pelinappula. Tysonilla ja Dillian Whytella neuvottelut sakkasivat. Tysonin leiristä sanottiin, että tuolla on ahvenanmaalainen Helenius – otetaan hänet. Siten Whyte saadaankin sopimaan.

– Ammattinyrkkeily ei koskaan jätä yllättämättä. Kaikki mikä kulisseissa voi mennä pieleen, meni pieleen, Dahlbacka harmittelee.

Lähde: Iltalehti

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit