Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Mercedeksen F1-tallin päällikkö tunnusti kustannuskaton aiheuttamat vaikeudet: “Emme pysty lisäämään kustannuksia ja palkkakuluja”

Mercedes F1
AOP

Mercedeksen F1-tallin tallipäällikkö Toto Wolff on joutunut muiden F1-tallipomojen tapaan sopeutumaan viime kautta alhaisempaan kustannuskattoon. Wolff myöntää suoraa, että se ei ole ollut helppoa.

Formula 1 -tallien kustannuskato putosi kaudelle 2022 145 miljoonasta dollarista 140 miljoonaan dollariin kauteen 2021 verrattuna, mikä pakottaa etenkin isommat tallit leikkaamaan edelleen henkilöstöään tai kohdistamaan ihmisiä F1:n ulkopuolisiin projekteihin.

Mercedeksen F1-tallin tallipäällikkö Toto Wolff kertoo Motorsportin haastattelussa, että alhaisempi kustannuskatto on tuonut omat ongelmansa.

– On ollut erittäin, erittäin vaikeaa organisoida yritystämme ja organisaatiotamme oikealla tavalla, jotta se saavuttaisi 140 miljoonan dollarin kustannuskaton, itävaltalainen totesi.

Isossa-Britanniassa, joka on Mercedes-tallin kotipaikka, inflaatio laukkaa muun muassa Iso-Britannian punnan heikon kurssin ja Brexitin 5,5 prosentissa ja sekään ei helpota asioita Wolffin mukaan.

– Korkeassa inflaatioympäristössä emme vain vähennä viidellä miljoonalla dollarilla, vaan meillä on tilanne, jossa emme pysty lisäämään kustannuksia ja palkkakuluja. Se on erittäin tuskallista.

Päätöksiä on kuitenkin tehtävä.

– Toisaalta on päätettävä erittäin huolellisesti, mihin investoit dollarisi tutkimus- ja kehitystoiminnassa. Aiemmin se oli hieman helpompaa, koska pystyimme seuraamaan erilaisia ​​​​väyliä jahdatessamme suorituskykyä.

– Nykyään on päätettävä, kummalla on suurin potentiaali, ja sitten ryhdyttävä siihen. Se on täysin erilainen tapa toimia suurille talleille, Wolff taustoitti.

F1-autoihin ja -sarjaan tuli tälle kaudelle suuria muutoksia. Wolffin mukaan se toi omat haasteensa.

– Se on yksi puoli, jossa voi todella muuttaa konsepteja teknisesti, koska joskus lähdet johonkin suuntaan, siinä se.

– Sitten kustannuskaton lisäpaine tekee erittäin vaikeaksi muuttaa perusasioita, muuttaa autoa perusteellisesti.

Kehitysprosessi on siksi Wolffin mukaan haasteellisempi.

– Kaikki on suunniteltua, jokainen päivitys ja niihin liittyvät kustannukset on suunniteltu, ja siksi olemme paljon rajoitetumpia kyvyssämme toteuttaa luova prosessi autoon budjettikaton kanssa, itävaltalainen päätti.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Formula 1