Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Formula 1

Mercedeksen F1-tallin päällikkö tunnusti kustannuskaton aiheuttamat vaikeudet: “Emme pysty lisäämään kustannuksia ja palkkakuluja”

Mercedes F1
AOP

Mercedeksen F1-tallin tallipäällikkö Toto Wolff on joutunut muiden F1-tallipomojen tapaan sopeutumaan viime kautta alhaisempaan kustannuskattoon. Wolff myöntää suoraa, että se ei ole ollut helppoa.

Formula 1 -tallien kustannuskato putosi kaudelle 2022 145 miljoonasta dollarista 140 miljoonaan dollariin kauteen 2021 verrattuna, mikä pakottaa etenkin isommat tallit leikkaamaan edelleen henkilöstöään tai kohdistamaan ihmisiä F1:n ulkopuolisiin projekteihin.

Mercedeksen F1-tallin tallipäällikkö Toto Wolff kertoo Motorsportin haastattelussa, että alhaisempi kustannuskatto on tuonut omat ongelmansa.

– On ollut erittäin, erittäin vaikeaa organisoida yritystämme ja organisaatiotamme oikealla tavalla, jotta se saavuttaisi 140 miljoonan dollarin kustannuskaton, itävaltalainen totesi.

Isossa-Britanniassa, joka on Mercedes-tallin kotipaikka, inflaatio laukkaa muun muassa Iso-Britannian punnan heikon kurssin ja Brexitin 5,5 prosentissa ja sekään ei helpota asioita Wolffin mukaan.

– Korkeassa inflaatioympäristössä emme vain vähennä viidellä miljoonalla dollarilla, vaan meillä on tilanne, jossa emme pysty lisäämään kustannuksia ja palkkakuluja. Se on erittäin tuskallista.

Päätöksiä on kuitenkin tehtävä.

– Toisaalta on päätettävä erittäin huolellisesti, mihin investoit dollarisi tutkimus- ja kehitystoiminnassa. Aiemmin se oli hieman helpompaa, koska pystyimme seuraamaan erilaisia ​​​​väyliä jahdatessamme suorituskykyä.

– Nykyään on päätettävä, kummalla on suurin potentiaali, ja sitten ryhdyttävä siihen. Se on täysin erilainen tapa toimia suurille talleille, Wolff taustoitti.

F1-autoihin ja -sarjaan tuli tälle kaudelle suuria muutoksia. Wolffin mukaan se toi omat haasteensa.

– Se on yksi puoli, jossa voi todella muuttaa konsepteja teknisesti, koska joskus lähdet johonkin suuntaan, siinä se.

– Sitten kustannuskaton lisäpaine tekee erittäin vaikeaksi muuttaa perusasioita, muuttaa autoa perusteellisesti.

Kehitysprosessi on siksi Wolffin mukaan haasteellisempi.

– Kaikki on suunniteltua, jokainen päivitys ja niihin liittyvät kustannukset on suunniteltu, ja siksi olemme paljon rajoitetumpia kyvyssämme toteuttaa luova prosessi autoon budjettikaton kanssa, itävaltalainen päätti.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1