Seuraa meitä:

Muut

Snookerin supertähti selvitti hurjan haasteen! – Nuori kiinalainen laittoi maailmanmestarin tiukille

Judd Trump snooker-veralla.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä viikolla Walesin avointa mestaruusturnausta. Turnauksen toinen pelipäivä tarjosi muutaman erittäin hyvän ottelun joista ehdoton kliimaksi oli päivän päättänyt Judd Trumpin ottelu nuorta kiinalaista vastaan.

Walesin avoin mestaruusturnaus Newportissa on tarjonnut hyviä snooker-otteluja tähän mennessä. Keskiviikon päätti hurja taistelu maailmanmestari Judd Trumpin sekä 19-vuotiaan kiinalaispelaaja Sia Jiahuin välillä. Trump voitti lopulta ottelun 4-2 -erin, mutta Jiahui tarjosi maailman yhdelle parhaimmista pelaajista kovan haasteen.

Vaikka ottelussa ei nähty yhtään sadan pisteen lyöntisarjaa, niin siitä huolimatta ottelu oli täynnä jännitystä ja hienoja pussituksia. Amatöörinä pelaava Jiahui teki upean tekniikkansa kanssa loistavia pussituksia ja loi kovan painetilan lähes kaiken voittaneelle 30-vuotiaalle englantilaiselle.

Loistava peli ei oli Jiahuilta ollut ensimmäinen kerta, sillä tässä turnauksessa kiinalainen voitti karsinnoissa kokeneen Nigel Bondin 4-3 -lukemin ja sama tahti jatkui ensimmäisellä kierroksella Gary Wilsonia vastaan.

Kiinan Zhao Xingtongin voittamassa UK:ssa Jiahui voitti turnauksen ensimmäisellä kierroksella kokeneen Shaun Murphyn, mutta tippui toisella kierroksella TV-kommentaattorinakin jo toimineelle Dominic Dalelle.

Trump kohtaa kolmannella kierroksella Jimmy Robertsonin, joka kaatoi tiukassa kamppailussa keskiviikkona Irlannin Fergal O’Brienin 4-2 -lukemin. Ensimmäisellä kierroksella Robertson tarvitsi Jamie Jonesin voittamiseen kaikki seitsemän erää.

Keskiviikkona suurimmat yllätykset nähtiin Liam Highfieldin ja Ali Carterin toimesta. Highfield kaaatoi seitsemänteen erään edenneessä ottelussa Mark Selbyn 4-3 -lukemin ja tiistaina hurmiossa pelannut John Higgins taipui Carterin käsittelyssä 4-2 -lukemin.

Torstaina nähdään hurja snooker-ottelu toisen kierroksen ohjelmassa, kun Kiinan supertähti Ding Junhui kohtaa Englannin Ronnie O’Sullivanin iltapäivällä pelattavassa kamppailussa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Muut