Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Jälleen yksi huippukehonrakentaja menehtyi nuorena – Kertoi ongelmistaan avoimesti jo aiemmin

kehonrakennus
AOP

Yhdysvaltalainen huippukehonrakentaja Cedric McMillan on kuollut 44-vuotiaana. McMillan oli kärsinyt jo aiemmin sydänongelmista.

Vuoden 2017 Arnold Classic -mestari, yhdysvaltalainen kehonrakentaja Cedric McMillan, on kuollut 44-vuotiaana. McMillan oli hyvin avoin menneisyytensä sydänongelmista ​​ja käynnistään lähellä kuolemaa vuonna 2021.

Lähteiden mukaan McMillan sai sydänkohtauksen ollessaan juoksumatolla. Ammattikehonrakentaja oli viivästyttänyt paluutaan kilpailevaan kehonrakennukseen terveydellisten ongelmiensa vuoksi. Hän oli kuitenkin hyvin optimistinen sen suhteen, että voisi palata lavalle jossain vaiheessa vuonna 2022.

Takana paljon menestystä

McMillan siirtyi ammattilaiseksi vuonna 2009 voitettuaan NPC Nationalsin. McMillan voitti vuoden 2011 Orlando Show of Championsin ja voitti sitten vuoden 2012 New York Pron. Vuosi 2017 osoittautui McMillanille loistavaksi vuodeksi ja hän voitti 2017 Arnold Classicin ja nousi Men’s Open -divisioonan suurhaastajaksi.

Joulukuussa 2021 McMillan puhui avoimesti lähellä käyneestä kuolemasta, joka johtui sydänongelmista. Tämä piti hänet lopulta poissa suunnitelluista kilpailuistaan, kuten Legion Sports Fest Prosta ja Arnold Classicista. McMillan keskittyi toipumiseen, mutta näki tapahtuman myös herätyksenä hänen terveyteensä ja tulevaisuuden taktiikoihinsa urheilussa.

McMillan oli mukana Arnold Classic 2021 -tapahtumassa kommentaattorina Arnold Schwarzeneggerin rinnalla.

Kehonrakennuspiirit ovat kärsineet useista äkkikuolemista lähiaikoina

McMillanin kuolema on yksi monista, jotka ovat vaivanneet kehonrakennusta kuluneen vuoden aikana. Muun muassa entinen Mr Olympia -voittaja Shawn Rhoden ja legendaarinen kehonrakentaja George Peterson kuolivat nuorina vuonna 2021. Kuolemat järisyttivät lajipiireissä.

Vaikka esimerkiksi erilaisia doping-aineita onkin löydetty kuolleiden kehonrakentajien ruumiista ruumiinavausten yhteydessä, dopingia ei ole yhdessäkään tapauksessa suoraan syytetty kuolemista. Laittomien aineiden väärinkäyttö on kuitenkin noussut jälleen kehonrakennuksen piirissä keskusteluissa pinnalle.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut