Seuraa meitä:

Koripallo

Brooklyn Netsin tähtitakamies Kyrie Irving käytöskohun keskellä: “Se on pimeä puoli. Ota se haltuun”

Kyrie Irving takamies Brooklyn Nets
AOP

Brooklyn Netsin tähtitakamies Kyrie Irving joutui maanantaina kohun keskelle, kun hän näytti kahteen kertaan keskisormea Boston Celticsin faneille kesken joukkueiden välisen pudotuspeliottelun.

Takamies Kyrie Irving on pelannut aiemmin urallaan Boston Celticsin riveissä ja tahojen väliset välit ovat olleet huonolla tolalla aina siitä lähtien, kun Irving siirtyi pois joukkueesta. Jo viime kauden pudotuspeleissä Irving sai niskaansa pilkkaa ja vettä joukkueiden kohdatessa toisensa.

Varhain maanantaiaamuna Irving näytti kahteen eri otteeseen keskisormea katsomoon, kun miehen edustama Brooklyn Nets hävisi Celticsille 114-115 sarjan avausottelussa. Irving puolusti tekosiaan ottelunjälkeisessä lehdistötilaisuudessa.

– Katsokaa, mistä minä olen kotoisin, olen tottunut kaikkiin näihin temppuihin ja ihmisiin, jotka ovat lähellä. Se ei ole mitään uutta, kun tulen tähän rakennukseen, millaista se tulee olemaan – mutta se on sama energia kuin heillä on minulle, minulla on sama energia heille, Irving täräytti.

Irving ei syyllistänyt kaikkia faneja.

– Ja se ei koske jokaista fania, en halua hyökätä jokaista fania vastaan, jokaiseen Bostonin fania vastaan. Kun ihmiset alkavat huutaa “pillu” tai “narttu” ja “painu vittuun” ja kaikkea tätä, voit ottaa urheilijana vastaan vain niin paljon. Meidän odotetaan olevan tottelevaisia ​​ja nöyriä, omaksuttava nöyrä lähestymistapa. Vitut siitä, nyt on pudotuspelit. Tätä se on.

– Joten jos joku aikoo huutaa minua nimelläni, katson häntä suoraan silmiin ja katson, pitävätkö he siitä todella. Useimmiten he eivät pidä.

Vihamielinen ilmapiiri ei hetkauta Irvingiä

Irvingin mukaan vihamielinen ilmapiiri antaa hänelle motivaatiota.

– Ole sitä vastaan. Ota vastaan. Se on pimeä puoli. Ota se haltuun.

Netsin valmentaja Steve Nash puolusti tähtipelaajaansa.

– Tämä on kaveri, joka on tehnyt pelin voittavia koreja finaaleissa. Hän on pelannut olympialaisissa. Hän on pelannut All-Star-ottelussa, All-Star-ottelun MVP. En tiedä, onko olemassa mitään ilmapiiriä, joka todella järkyttäisi häntä. Jos hänellä on vapaailta, hänellä on vapaailta. En usko, että yleisö on tekijä Kyrien kannalta. Tämä kaveri on tehnyt kaiken, mitä voit tehdä tässä lajissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Koripallo