Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Snookerlegenda selvisi painepalloista! – Ensimmäisen kierroksen viimeiset ottelut käyntiin keskiviikkona

John Higgins Snookerin MM-kisoissa 2022
AOP

Snookerin MM-kisat ovat edenneet viidenteen pelipäivään, joka tarkoittaa sitä, että turnauksen avauskierroksen kaikki ottelut ovat käynnistyneet. Turnauksessa oli keskiviikkoon tultaessa vielä kolme ottelua käynnistymättä, kun aiemmat 13 ottelua olivat jo saaneet alkunsa. Keskiviikon aamupäivän otteluissa nelinkertainen maailmanmestari John Higgins selvitti vaikeudet ja hoiti thaimaalaisyllättäjän tieltään.

Snookerin MM-kisat ovat hyvässä vauhdissa Englannissa, Sheffieldin kaupungissa. Legendaarisessa Crucible teatterissa pelattavassa MM-turnauksessa paikkansa toiselle kierrokselle ja samalla 16 parhaan pelaajan joukkoon on selvittänyt jo 12 pelaajaa. Keskiviikon aikana selviää ainakin kaksi pelaajaa lisää ja torstaina viimeisetkin toisen kierroksen otteluparit ovat selvillä. Toinen kierros käynnistyy jo torstaina, kun kaksi ottelua polkaistaan käyntiin.

Keskiviikon aampäivän ottelussa pelattiin päätökseen Skotlannin nelinkertaisen maailmanmestarin John Higginsin ja Thaimaan Thepchaiya Un-Noohin välinen ottelu. Toinen sessio ottelusta aloitettiin thaimaalaisen 5-4 -johdosta, mutta Higgins tuli toiseen päivään vahvasti ja voitti kuusi kahdeksasta erästä vieden ottelun 10-7 -lukemin itselleen.

Skotlantilainen oli ajoittain pahasti ongelmissa thaimaalaisen kanssa, sillä kokenut Higgins teki helppoja virheitä ja tarjosi Un-Noohille mahdollisuuksia. Näitä ei vastustaja onnistunut käyttämään hyödykseen, joten kokemuksen tuomalla itsevarmuudella Higgins teki tarvittavan ja hoiti pelin nimiinsä.

Skotti teki otteluun yhteensä kolme sadan lyöntisarjaa, kun thaimaalainen onnistui samassa kertaalleen. Toisella kierroksella Higgins kohtaa Belgian Luca Brecelin tai Thaimaan Noppon Saengkhamin, joiden ottelu käynnistyy keskiviikon iltasessiossa alkaen kello 21.00.

Ding aloitti väkevästi, Judd Trump esiintyy yleisölle

Keskiviikkona käynnistyi myös avauskierroksen yksi odotetuimmista otteluista, kun Englannin Kyren Wilson sai haasteen Kiinan Ding Junhuilta. Ding tuli otteluun väkevästi ja paukutti kolmeen ensimmäiseen erään neljä yli 50 pisteen lyöntisarjaa ja yhden yli sadan pisteen sarjan karaten 3-0 -johtoon. Wilson vastasi tähän voittamalla kolme seuraavaa erää putkeen ja tekemällä kaksi yli 90 pisteen sarjaa joista toinen oli mitaltaan 101 pistettä.

Ensimmäisen session jälkeen tauolle siirryttiin kuitenkin Dingin 5-4 -johdosta, kun kiinalainen takoi seitsemänteen ja kahdeksanteen erään yli 50 pisteen lyöntisarjat. Ottelu pelataan päätökseen alkaen kello 21.00 keskiviikko-iltana.

Keskiviikon iltapäivän sessiossa maailman ehdottomiin huippupelaajiin kuuluva Judd Trump aloittaa turnauksensa Iranin Hossein Vafaeita vastaan. Iltapäivällä pelataan myös loppuun Englannin Jack Lisowskin ja Walesin Matthew Stevensin välinen ottelu, jota englantilainen johtaa 6-3 -lukemin. Mikäli Lisowskin pussitusvarmuus pysyy korkealla tasolla, niin Stevensilla on käsissään paras paikka Crucible teatterin katsomosta seuratakseen tätä ottelua.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut