Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

IL: Tähtiuimari Ida Hulkko teki kovan päätöksen: “Olen luonnollisesti erittäin pettynyt ja myös huolissani”

Ida Hulkko uinti TaTU Tampere
AOP

Nuori tähtiuimari Ida Hulkko kertoi torstaina Iltalehden haastattelussa, että jättää pitkän radan MM-kisat väliin ongelmiensa vuoksi.

23-vuotias Ida Hulkko kertoo kuluvan kautensa olleen todella rankka TaTU Tampereen uimarille.

– En ole viime vuoden olympialaisten jälkeen päässyt missään kohtaa henkisesti sille tasolle, jota maailman huipulla uiminen ja arvokisojen mitaleista taisteleminen edellyttää. Henkisen sekä fyysisen uupumuksen vuoksi en pysty tällä hetkellä harjoittelemaan ja kilpailemaan haluamallani tasolla.

Iltalehden haastattelun mukaan nuori nainen ottaa nyt uuden otteen tekemiseensä.

– Luonteelleni ominaisesti olen yrittänyt ratkaista asioita härkäpäisesti itse ja luottanut, että kyllä hyvä fiilis vielä palaa, jopa pienellä pakottamisella. Pallo on pyörinyt kuitenkin väärään suuntaan. Tuntuu, että ajauduin umpikujaan, mikä konkretisoitui parin viikon takaisissa kilpailuissa Helsingissä ja Tukholmassa. Tämän kierteen haluan laittaa poikki nyt, ja olemme päättäneet, että jätän MM-kisat väliin.

Pettymys on luonnollisesti suuri, mutta nuori tamperelainen on luottavainen tulevaisuutensa suhteen.

– Olen luonnollisesti erittäin pettynyt ja myös huolissani. Kovia päätöksiä on kuitenkin välillä pakko tehdä ja niissä piilee myös aihio uudelle alulle. Jatkan kovatasoista harjoittelua kohti Pariisin kisa-altaita, mutta samalla huolehdin omasta terveydestäni. Haluan taas nauttia uimisesta ja tavoitella suurimpia haaveitani.

Hulkko oli Tokion olympialaisissa 12:s. EM-kisoissa Hulkko nappasi hopeaa.

Lähde: Iltalehti

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut