Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Ronnie O’Sullivan murskaavasti puolivälieriin – Mark Allen nöyrtyi ylivoiman edessä

Ronnie O'Sullivan kaatoi Mark Allenin Snookerin MM-kisoissa.
AOP

Snookerin MM-kisoissa kolme pelaajaa on selvittänyt tiensä kahdeksan parhaan joukkoon. Ennen lauantain pelejä jatkoon oli selvittänyt tiensä Walesin Mark Williams. Lauantaina iltapäivällä oli selvillä yhteensä kolme pelaajaa, kun Skotlannin Stephen Maguire ja Englannin Ronnie O’Sullivan varmistivat paikkansa kahdeksan parhaan joukossa. O’Sullivan joutui lauantaina pelaamaan vain yhden erän.

Englannin seitsenkertainen snookerin maailmanmestari ja kaiken mahdollisen voittanut Ronnie O’Sullivan selvitti tiensä kahdeksan parhaan joukkoon. O’Sullivan kaatoi toisen kierroksen ottelussa vahvasti turnauksen aloittaneen pohjoisirlannin Mark Allenin tylyin 13-4 -lukemin. Ottelu pelattiin kolmessa jaksossa läpi ja ennen kolmatta jaksoa O’Sullivan johti peliä jo 12-4 -lukemin, joten lauantaina nähtiin vain yksi erä. O’Sullivanin ylivoimasta kertoo se, että englantilainen löi ottelussa vain 19 palloa ohi.

Lauantain aamupäivän ottelussa Stephen Maguire viimeisteli kolmannessa jaksossa ottelunsa Kiinan Zhao Xintongia vastaan ja voitti ottelun 13-9 -lukemin. Kiinalainen huippulupaus pelasi vasta kolmannessa jaksossa ottelun parasta peliään ja nousi hienosti mukaan taisteluun. Todellisuudessa Xingtongilla ei ollut enää mahdollisuuksia voittoon lauantaihin tultaessa. Maguire kohtaa puolivälierissä O’Sullivanin.

Ennen lauantaita puolivälieriin selvitti tiensä myös Walesin kokenut maailmanmestari Mark Williams, joka kaatoi omassa toisen kierroksen ottelussaan Jackson Pagen. Williams murskasi 20-vuotiaan maanmiehensä tylyin 13-3 -lukemin. Williams kohtaa puolivälierässä joko hallitsevan maailmanmestarin Mark Selbyn tai Kiinan Bingtao Yanin. Näiden ottelu pelataan loppuun lauantaina iltasessiossa alkaen kello 21.00.

Lauantaina käynnistyi myös ottelu Skotlannin Anthony McGillin ja Englannin Judd Trumpin välillä. Iltasessiossa käynnistyy koko toisen kierroksen mielenkiintoisin ottelu, kun Australian Neil Robertsonin ja Englannin Jack Lisowskin välinen taisto käynnistyy.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut