Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Mestarisuosikki laulukuoroon snookerin MM-kisoissa! – Australialaistähdellä tiukka paikka

Neil Robertson ja Jack Lisowski
AOP

Snookerin MM-kisat on kääntynyt toiselle peliviikolle ja turnauksessa on jäljellä enää kymmenen parasta pelaajaa. Maanantaina on selvinnyt jo kuusi puolivälieriin selvinnyttä pelaajaa, mutta maanantaina selviää vielä viimeiset kaksi. Turnauksen puolivälierät käynnistyy tiistaina, kun kaikki otteluparit lähtevät käyntiin. Puolivälierät pelataan kolmessa sessiossa läpi, kuten toisenkin kierroksen ottelut ja välierään etenevät pelaajat ovat selvillä keskiviikko-iltana.

Snookerin MM-kisat on edennyt ratkaisuvaiheeseen. Turnauksessa pelataan vielä kaksi toisen kierroksen ottelua loppuun ja tiistaina jäljellä on enää kahdeksan parasta pelaajaa. Toistaiseksi kahdeksan joukkoon tiensä on selvittänyt kuusi pelaajaa. Nämä ovat Mark Williams, Ronnie O’Sullivan, Yan Bingtao, Stephen Maguire, Stuart Bingham ja John Higgins.

Näistä kaksi viimeisintä selvittivät tiensä puolivälieriin maanantain ensimmäisessä pelisessiossa. Higgins johti ennen maanantain kolmatta sessiota Thaimaan Noppon Saengkhamia 11-5 -erin ja hoiteli ottelun lopulta 13-7 -lukemin nimiinsä. Thaimaalainen yritti 19. erässä maksimisarjaa, mutta missasi 15. punaisen ja sarja jäi 112 pisteeseen.

Bingham kaatoi omassa ottelussaan Kyren Wilsonin 13-9 -lukemin. Kolmanteen sessioon tultiin 8-8 -tasatilanteesta, mutta Bingham voitti heti neljä erää putkeen. Wilson tuli tauon jälkeen pelissä 12-9 -tilanteeseen, mutta Bingham hoiti ottelun nimiinsä 22. erässä.

Turnauksen kovista nimistä ja suurista mestarisuosikeista toistaiseksi ovat tippuneet jo Wilsonin lisäksi Mark Selby, Mark Allen, Zhao Xintong ja Shaun Murphy ulos.

Maanantain iltasessiossa ratkeaa kaksi viimeistä paikkaa puolivälierissä. Judd Trump pelaa ottelun loppuun Skotlannin Anthony McGilliä vastaan. Trump johtaa ottelua 10-6 -lukemin kahden session jälkeen. Toisella pöydällä on käsissä iso ottelu, kun Jack Lisowski pyrkii pitämään johtonsa Australian Neil Robertsonia vastaan. Lisowski on pelannut kaksi ensimmäistä sessiota vahvaa snookeria ja johtaa ottelua 9-7 -lukemin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut