Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin MM-kisoissa nähtiin superharvinainen temppu!

Australian snooker-tähti Neil Robertson.
AOP

Snookerin MM-kisoissa on maanantai-iltana kaksi viimeistä puolivälieräpaikkaa jaossa. Kahdella pöydällä pelataan, kun toisella pöydällä on menossa Judd Trumpin ja Anthony McGillin välinen ottelu. TV-pöydällä pelaavat Australian Neil Robertson ja Englannin Jack Lisowski. 

Australian Neil Robertson tykitteli maksimilyöntisarjan snookerin MM-kisojen toisen kierroksen ottelussa Englannin Jack Lisowskia vastaan. Robertson kavensi uransa viidennellä maksimillaan ottelun tilanteeseen 10-9. Illan sessio alkoi Lisowskin 9-7 -johdossa. Englantilainen karkasi heti komealla sarjalla 10-7 -johtoon, mutta Robertson kuittasi pitkän taistelun jälkeen ottelun 18. erän nimiinsä. Lopulta ottelun viimeiselle tauolle edettiin 10-10 -tasatilanteesta.

Ottelun 19. erässä nähtiin iso harvinaisuus, kun Robertson pääsi pöydällä ja teki maksimilyöntisarjan. Australialainen pussitteli todella helposti 15 punaista ja mustaa palloa perätysten, ja pinkkiä lukuunottamatta värit pisteiltään. Maksimi oli Robertsonille tosiaan uran viides.

Robertson tienasi 47 tuhatta puntaa uransa viidennellä maksimillaan. Skotlannin Graeme Dott teki MM-karsinnoissa myös maksimin, joten 147 pisteen lyöntisarja ei riitä koko turnauksen kovimman lyöntisarjan palkintoon. Tämän palkinnon Dott ja Robertson tulevat myöhemmin jakamaan. Robertsonin maksimi oli ammattilaissnookerin historian 176.

Mikäli Robertson onnistuu voittamaan Lisowskin, niin puolivälierissä odottaa vastustajana John Higgins.

Toisella pöydällä Anthony McGill on aloittanut kirin Judd Trumpia vastaan. Trump johti ottelua ennen tätä iltaa 10-6 -lukemin, mutta neljän erän jälkeen skotlantilainen on kirinyt vain kahden erän päähän voittamalla ensimmäisestä neljästä kolme. Ottelun viimeiselle tauolle mentäessä Trump johtaa ottelua 11-9 -lukemin ja on vain kahden erän päässä paikasta puolivälierissä, jossa odottaa Stuart Bingham.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut