Seuraa meitä:

Tennis

Novak Djokovic taipui kotiturnauksen loppuottelussa – Venäläistähti ansaitusti parempi

Novak Djokovic taipui Serbian ATP-kisassa.
AOP

Belgradissa on tällä viikolla pelattu tenniksen ATP-kiertueen turnausta jossa voittajalle on ollut jaossa 25o pistettä. ATP-pisteiden lisäksi turnauksessa jaettiin reilut 500 tuhatta euroa palkintorahaa. Turnauksen mielenkiintoisin asia oli Novak Djokovicin pelikunto. Djokovic pelasi kotiturnaustaan ja oli juuri edellisen viikon Monte Carlon turnauksessa tippunut jatkosta heti toisella kierroksella.

Serbian maailmanlistan ykkösnimi Novak Djokovic pelasi todella raskaan turnauksen Serbiassa pelatussa ATP-kisassa. Djokovic pelasi kaikki neljä viikon otteluaan kolmieräisinä ja taipui lopulta loppuottelussa Venäjän Andrey Rubleville 2-1 -lukemin.

Turnauksen aikana Djokovic kaatoi tietään Laslo Djeren, Miomir Kecmanovicin ja Karen Khachanovin. Loppuottelussa Rublev voitti ylivoimaisesti avauserän 6-2 -lukemin. Toisessa erässä kumpikin mursi toistensa syötön kertaalleen, mutta lopulta ratkaisu nähtiin katkaisupelissä. Katkaisupelissä serbialainen oli vahvempi 7-4 -pistein.

Ennen päätöserää pahasti uupunut serbialainen vietti reilut viisi minuuttia pukukopissa. Lopulta Djokovic palasi kentälle ja hävisi erän lopulta nollille 6-0. Djokovicilla oli heti Rublevin ensimmäisessä syötössä kaksi murtopalloa, mutta ei saanut murtoa otettua. Lopulta Djokovic menetti kaikki erän syöttönsä saamatta yhtään pelipalloa pitääkseen omaa syöttöään.

Turnausvoitto oli Venäjän Rubleville jo kauden kolmas. Rublev jakaa kolmella turnausvoitolla Rafael Nadalin kanssa, jolla on myös kolme voittoa joista yksi on Australian avoin. Nadal on viime viikot ollut sivussa loukkaantumisen takia. Sunnuntain loppuottelun jälkeen Rublev antoi kunniaa Djokovicille.

– Oli tosi kova juttu pelata sinua vastaan ja jakaa kenttä kanssasi. Toivon, että meillä on vielä lisää otteluja keskenämme. Täällä pelaaminen tuntuu tosi hienolta. Tämä on hieno kaupunki ja tuntui tosi hienolta pelata täällä. Kaikille faneille isot kiitokset siitä, että kaikki pelaajat ovat saaneet nauttia kannustuksesta. Täydet katsomot on hieno nähdä jälleen kiertueella, kertasi venäläinen ottelun jälkeen haastattelussa.

Ensi viikolla ATP-kiertueella pelataan massakenttäturnaukset Saksan Munchenissä ja Portugalin Estorilissa.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis