Seuraa meitä:

Tennis

Emil Ruusuvuori aloitti vahvasti Saksassa – Mahdollisuus hurjiin tienisteihin!

Emil Ruusuvuori pelaa Munchenissa.
AOP

Uusi tennisviikko on käynnistynyt miesten ATP-kiertueen voimin kahdella turnauksella. Tällä viikolla Euroopassa pelataan kaksi ATP-250 -tason turnausta, kun massakenttäkausi jatkuu Munchenissä Saksassa ja Estorilissa, Portugalissa. Emil Ruusuvuori jatkaa kauttaan Saksassa ja on edennyt turnauksen toiselle kierrokselle, jossa palkintorahaa on jaossa yli 500 tuhatta euroa.

Emil Ruusuvuori pelaa tällä viikolla Saksan Munchenissä ATP-250 -tason turnauksessa. Turnauksessa ykkössijoitettuna on Saksan Alexander Zverev, joka taipui Monte Carlon Masters-turnauksessa 1,5 viikkoa sitten välierässä Stefanos Tsitsipasille. Turnauksessa toiseksi on sijoitettu Norjan Casper Ruud.

Ruusuvuori jatkoi vahvasti sujunutta massakautta Japanin Yoshihito Nishiokaa vastaan. Suomalaistykki kaatoi japanilaisen suoraan kahdessa erässä 2-0 (7-6, 7-5) -lukemin. Ruusuvuori menetti vahvaa puolustuspeliä pelaavaa japanilaista vastaan kahdesti syöttönsä, mutta mursi tämän kolmesti. Suomalainen söytti ottelussa yhden ässän ja kolme kaksoisvirhettä. Ruusuvuori sai ykkössyötön kovalla 76 prosentin varmuudella ruutuun ja voitti näistä lähes 70 prosenttia. Nishioka voitti ykkössyötöistään vaan 55 prosenttia.

ATP-listalla sijalle 63 noussut Ruusuvuori kohtaa toisella kierroksella joko Yhdysvaltain Maxime Cressyn tai Englannin Daniel Evansin. Pelaajien välinen ottelu alkoi maanantaina, mutta vesisateen takia ottelu pelataan loppuun vasta tiistaina. Mikäli Ruusuvuori kaataa toisen kierroksen vastuksensa, niin kolmannella kierroksella eli kahdeksan parhaan joukossa vastus kovenee melkoisesti. Puolivälierässä vastaan tulee joko ykkössijoitettu Zverev tai tanskalaislupaus Holger Rune.

Ruusuvuori on tienannut jo ensimmäisen kierroksen voitollaan lähes 10 tuhatta euroa ja 20 ATP-pistettä. Mikäli Ruusuvuori etenee puolivälieriin, niin tilille kilahtaa vähintään 16 tuhatta dollaria ja 45 ATP-pistettä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis