Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Tennistähti palaa kentille Madridissa – “Haluan pelata kotona”

Rafael Nadal palaa kentille.
AOP

Espanjan suurin tennistähti Rafael Nadal palaa pelikentille sunnuntaina alkavassa Espanjassa pelattavassa Madridin Masters-turnauksessa. Nadal on kärsinyt pienistä vaivoista viime aikoina ja on joutunut olemaan sivussa pelikentiltä. Nadalin tähtäimessä on toukokuun lopussa käynnistyvät Ranskan Avoimet, jonka tennistähti on voittanut uransa aikana hurjat 13 kertaa.

Espanjan ja yksi maailman parhaista tennispelaajista kautta aikojen eli Rafael Nadal palaa pelikentille ensi viikolla. Nadal on mukana Madridin Masters-turnauksessa pidemmän tauon jälkeen. Nadal kertoo, että hänen on aloitettava valmistautuminen Ranskan Avoimiin eikä mahdollisuuksia liiemmin ole.

Madridin jälkeen pelataan Italian pääkaupungissa Roomassa samanlainen Masters-1000 -kilpailu. Toukokuun 15. päivä käynnistyy kaksi ATP-250 tason kilpailua niin Sveitsissä kuin Ranskassakin, jonka jälkeen on vuorossa vuoden toinen Grand Slam. Tänä vuonna Nadal on jo voittanut Australian Avoimen tennisturnauksen ja espanjalaistähti lähtee jahtaamaan jo vuoden toista Grand Slam -voittoaan mielialustaltaan massalta.

– Haluan pelata ja haluan pelata kotona. Valmistautumisaikaa ei paljoa enää ole, mutta haluan tehdä sen täysillä, kertoo Nadal Twitter-tilillään tiistaina.

Nadal on pelannut tänä vuonna neljä turnausta ja kokenut espanjalainen on voittanut niistä kolme. Tammikuussa kausi alkoi Melbournessa voitetulla Summer Set -turnauksella. Turnauksen välierässä kaatui Suomen Emil Ruusuvuori. Australian Avoimissa Nadal oli jo loppuottelussa erin 2-0 -tappiolla Daniil Medvedeville, mutta kokenut tähti käänsi ottelun.

Helmikuun lopulla Nadal pelasi Acapulcon turnauksessa Meksikossa ja voitti turnauksen. Lopulta ensimmäinen tappio tuli eteen Yhdysvaltain Masters-1000 -tason turnauksessa Indian Wellsissä. Loppuottelussa Yhdysvaltain tämän hetken ykköspelaaja Taylor Fritz oli 2-0 -erin parempi.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis