Seuraa meitä:

Tennis

Emil Ruusuvuorelle hieno voitto – Puolivälierässä huima mahdollisuus!

Emil Ruusuvuori pelaa Barcelonan ATP-kisassa.
AOP

Suomen miestenniksen ykköstähti Emil Ruusuvuori on edennyt hienosti Munchenin ATP-250 -tason turnauksen puolivälieriin. Ruusuvuori on voittanut kaksi ensimmäistä otteluaan turnauksessa menettämättä erääkään, mutta puolivälierissä vastus kovenee. Suomalaisella on siitä huolimatta hieno mahdollisuus edetä jopa neljän parhaan joukkoon turnauksessa.

Emil Ruusuvuorta odottaa Saksassa, Munchenissä pelattavassa ATP-250 -tason turnauksessa huima mahdollisuus. Ruusuvuori kohtaa perjantaina pelattavassa puolivälierässä nuoren tanskalaislupauksen Holger Runen. Rune kaatoi omassa toisen kierroksen ottelussaan turnauksessa ykköseksi sijoitetun Alexander Zverevin suoraan 2-0 -erin. ATP-listan sijalla 70 oleva 18-vuotias Rune mursi saksalaistähteä vastaan neljästi syötön ja otti omansa hienosti pois.

Ruusuvuoren turnaus on sujunut mallikkaasti tähän asti. Suomalainen kaatoi turnauksen avauskierroksella Japanin Yoshihito Nishiokan 2-0 -erin, kuten Penkkiurheilu.com aiemmin uutisoi. Keskiviikkona pelatussa toisen kierroksen ottelussa Helsingistä kotoisin oleva tennistähti pysäytti syöttö-lentolyöntipelistään tunnetun Yhdysvaltain Maxime Cressyn 2-0 -erin.

Suomalaisässä on pelannut muutenkin uransa parasta massatennistä. Ruusuvuori eteni Monte Carlon Masters-kisassa pääsarjaan asti, mutta taipui toisella kierroksella. Viime viikolla Ruusuvuori oli Barcelonan ATP-kisassa puolivälierissä, mutta taipui Casper Ruudin käsittelyssä. Vielä vuosi sitten suomalainen oli melko voimaton hitaalla alustalla, mutta tämä kausi ja vuosi lisää kokemusta on tuonut peliin merkittävästi lisää. Se lupaa myös hyvää toukokuun lopulla käynnistyviin Ranskan Avoimiin sekä niitä ennen pelattaviin Masters-1000 -turnauksiin Madridissa ja Roomassa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis