Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Tennis

Emil Ruusuvuoren tie silenee – Norjalaistähti laulukuoroon Munchenin ATP-kisassa!

Emil Ruusuvuori Munchenin turnauksessa.
AOP

Emil Ruusuvuori pelaa perjantaina Munchenin ATP-250 -tason tennisturnauksen puolivälierässä Tanskan Holger Runea vastaan. Ottelusta voittaja etenee välieriin ja saa vähintään 27 tuhannen euron palkintorahan. Turnauksessa on puolivälierien myötä kaikki kärkisijoitetut pois, joten suomalaisella tennisässällä on loistava mahdollisuus edetä jopa turnausvoittoon saakka.

Suomen miestenniksen ykköspelaaja Emil Ruusuvuorella on huikea mahdollisuus Saksassa Munchenissä pelattavassa ATP-250 -tason turnauksessa edetä jopa mestaruuteen saakka. Ruusuvuori kohtaa puolivälierissä jo ison haasteen, kun vastaan asettuu perjantain päättävässä ottelussa Tanskan Holger Rune, joka tiputti toisella kierroksella ykkössijoitettu Alexander Zverevin.

Puolivälierissä sijoitetut ovat saaneet kyytiä lisää. Puolivälieräpäivän ensimmäisessä ottelussa vahvaan vireeseen äitynyt serbialaispelaaja Miomir Kecmanovich kaatoi hallitsevan mestarin Nikoloz Basilashvilin 2-0 -erin. Ottelussa nähtiin rutkasti syötönmurtoja, sillä Kecmanovich menetti syöttönsä kahdesti ja georgialaisvastus neljä kertaa. Ensimmäinen erä meni serbille katkaisupelin kautta 7-6 -lukemin ja toinen erä kahden murron turvin 6-2 -lukemin.

Päivän toisessa ottelussa turnauksessa toiseksi sijoitettu Norjan Casper Ruud taipui Hollannin ykköspelaaja Botit Van De Zandschulpin käsittelyssä myös 2-0 -erin. Vahvasta syötöstä tunnettu ATP-listan sijalla 40 oleva hollantilainen ei antanut koko ottelussa kuin yhden murtopallon norjalaiselle, mutta piti silti kaikki syöttönsä. Hollantilainen mursi ottelussa Ruudin yhteensä neljä kertaa, kun avauserä meni 7-5 -lukemin Van De Zandschulpille ja toinen erä tylyin 6-1 -luvuin. Hollantilainen kohtaa välierässä Kecmanovichin. He ovat samalla turnauksen viimeiset mukana olevat sijoitetut pelaajat.

Mikäli Ruusuvuori selvittää tiensä välieriin kohtaa suomalainen siellä joko Saksan Oscar Otten tai Chilen Alejandro Tabilon. Ruusuvuori kaatoi saksalaisen kaksi viikkoa sitten Monte Carlon Masters-1000 -turnauksen avauskierroksella 2-0 -erin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis