Seuraa meitä:

Tennis

Boris Beckerin vaikeuksille ei näy loppua – Tennisikoni joutumassa telkien taakse

Boris Beckerille määrättiin vankeustuomio
AOP

Entinen tennisässä Boris Becker tuomittiin perjantaina vankeuteen Lontoon tuomioistuimessa. Beckerin todettiin piilotetelleen satoja tuhansia puntia sen jälkeen, kun hänet oli asetettu konkurssiin.

Boris Becker
,54, joutui aiemmin tässä kuussa vastaamaan useisiin eri syytekohtiin, kun häntä syytettiin muun muassa merkittävän omaisuuden piilottelusta ja salailusta konkurssioikeudenkäynnin jälkeen. Kuusinkertaisen Grland Slam-mestarin todettiin siirtäneen rahaa ex-vaimojensa Barbaran ja Sharlelyn tileille vuonna 2017 tapahtuneen henkilökohtaisen konkurssin jälkeen.

Perjantaisen istunnon tuomari Deborah Taylor oli lähteiden mukaan varsin tiukkasanainen asettaessaan kahden vuoden ja kuuden kuukauden tuomion Beckerille.

– Ette ole osoittaneet minkäänlaista katumusta tekojanne kohtaan. En ole nähnyt minkäänlaista nöyryyttä käytöksessänne.

Taylor kertoi myös, että Becker tulee istumaan puolet tuomiostaan telkien takana ja jäljelle jäävän osan mies suorittaa ehdonalaisena.

Oikeudenkäynnin aikana käytiin läpi yksityiskohtia saksalaisen uran varrelta ja siitä miten hän menetti omaisuutensa eläköitymisensä jälkeen.

Kolminkertainen Wimbledonin voittaja oli aiemmin yrittänyt välttyä konkurssilta väittämällä hänellä olevan diplomaattisia suhteita Keski-Afrikan tasavallan kanssa sekä olevansa tietämätön joidenkin palkintojensa sijainnista.

Miehen selitykset eivät kuitenkaan menneet läpi ja konkurssin lisäksi hän joutui perjantaina vastaamaan syytteisiin, joista hänet nyt tuomittiin. Ennenkin verottajan kanssa ongelmiin joutuneella Beckerillä on neljä lasta kolmen eri naisen kanssa.

Lähde: NBC News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Pussit mainos pieni

Mainos

Gorilla Pieni

Lisää aiheesta Tennis