Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Tyson Fury päättää uransa – Gypsy King poistuu kehistä voittamattomana

Tyson Fury
AOP

WBC-liiton raskaansarjan maailmanmestari Tyson Fury vakuuttaa, että hänen uransa on paketissa. Fury puolusti vyötään menestyksekkäästi viime lauantaina Dillian Whyteä vastaan ottamalla komean tyrmäsvoiton.

Tyson Fury kertoi toimittaja Piers Morganin isännöimässä ohjelmassa, että hänen nyrkkeilyuransa on taputeltu lopullisesti.

– Lopetan kun olen voitolla. Olen voittamaton. Olen nyrkkeilyn raskaansarjan historian toinen maailmanmestari, joka lopettaa uransa voittamattomana.

Fury täsmensi myös ettei hänellä ole aikeita kohdata Anthony Joshuaa tai Oleksandr Usykia, joita molempia on povattu englantilaisen seuraavaksi vastustajaksi.

– Fanit haluavat aina lisää. He janoavat aina lisää verta. Loppujen lopuksi minulla ei ole enää mitään todisteltavaa. Olen antanut itsestäni kaiken tälle lajille. Olen otellut 14 vuotta ammattilaisena ja nyrkkeillyt yhteensä 20 vuotta. Aikani on koittanut.

– Olen aina sanonut, että haluan poistua tästä lajista huipulla ja omin ehdoin. En halua joutua myöhemmin miettimään, että minun olisi pitänyt lopettaa aikaisemmin. Halusin lopettaa tyylillä ja niin tein. Lähes 100 000 ihmistä oli näkemässä kun otin Wembleyllä tyrmäysvoiton. He eivät unohda Gypsy Kingiä kovin nopeasti. Mikään määrä rahaa ei saa minua muuttamaan mieltäni lopettamisen suhteen, koska olen hyvin onnellinen.

 

Lähde: Boxing News

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit