Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Tennislegenda Boris Becker todellisessa pulassa – Edessä saattaa olla karu kohtalo

Boris Becker
AOP

Saksalainen tennislegenda Boris Becker on todellisissa ongelmissa Iso-Britanniassa, jossa hän istuu parhaillaan vankeustuomiotaan talousrikoksesta.

Saksalainen tennislegenda Boris Becker on siirretty tiukasti ulkomaalaisille tarkoitettuun vankilaan ja uhkana on se, että hänet saatetaan karkottaa Iso-Britanniasta hänen vankeustuomionsa päätyttyä. Tietojen mukaan kyseessä on C-luokan Huntercomben vankila Henley-on-Thamesissä Englannin Oxfordshiressä. Becker oli aiemmin B-luokan Wandsworthin vankilassa Englannin Lontoossa.

Huntercombe on toinen kahdesta vankilasta, jotka on tarkoitettu vain tuomituille ulkomaalaisille, ja siellä on noin 400 miestä. Vuoden 2017 raportin mukaan noin 185 rikollista 197 vankilasta kuuden kuukauden aikana vapautuneesta vangista karkotettiin maasta.

Becker on asunut Iso-Britanniassa kymmenen vuoden ajan, mutta hänen karkottamista harkitaan, koska hänellä ei ole Iso-Britannian kansalaisuutta. Yli 12 kuukaudeksi vankeuteen tuomitut ulkomaalaiset voidaan karkottaa Iso-Britanniasta, koska heidän karkottamisensa katsotaan edistävän yleistä hyvää.

Beckeriä lähellä oleva lähde kertoi haastattelussa, että Becker on tilanteessa omaa hölmöyttään.

– Boris sanoi aina saavansa kansalaisuuden, mutta ei koskaan saanut. Ulkomailta tulleet rikolliset voidaan karkottaa, jos heidän tuomionsa on riittävän vakava. Boriksen karkotusta todennäköisesti harkitaan.

Myös Iso-Britannian sisäministeriö on kommentoinut asiaa.

– Jokaisen ulkomaalaisen, joka on tuomittu rikoksesta ja tuomittu vankilaan, karkottamista harkitaan mahdollisimman pian.

Becker tuomittiin kahdeksi ja puoleksi vuodeksi vankeuteen omaisuuden piilottamisesta konkurssimenettelyn aikana. Hänen odotetaan viettävän vain 15 kuukautta vangittuna ja olevan lopun aikaa ehdollisella tuomiolla.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis