Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

Legendaarinen Australian F1 GP pysyy kisakalenterissa – Kisatapahtumat myös laajenevat merkittävästi

Charles Leclerc Ferrarilla Melbournessa.
AOP

Formula 1 ilahdutti fanejaan perjantaina, kun se julkaisi pitkän jatkosopimuksen Australian Melbournen GP:n kanssa. Mukaan liittyy myös uusia pikku-Formula-luokkia.

Formula 1:n Australian GP pysyy Australian Melbournessa vuoteen 2035 asti. Uusi sopimus jatkaa jo olemassa olevaa, vuoteen 2025 ulottuvaa, kilpailusopimusta vielä kymmenellä vuodella. Lisäksi Formula 2 ja Formula 3 liittyvät kilpailuviikonlopun aikatauluun ensimmäistä kertaa vuodesta 2023 alkaen.

Yli 419 000 fania vieraili Albert Parkissa vuoden 2022 Australian GP:ssä viime huhtikuussa, mikä tekee siitä kaikkien aikojen suurimman yleisön viikonlopun urheilutapahtumassa Australiassa.

Albert Park on isännöinyt Australian GP:tä vuodesta 1996, ja viimeisen kahden vuoden aikana on siellä tehty merkittäviä investointeja radan, fanien kokemuksen ja tilojen parantamiseksi – ja lisäparannuksia, mukaan lukien varikot ja varikkokaista, suunnitellaan tehtäväksi tulevaisuudessa radan modernisoimiseksi.

F1:n toimitusjohtaja Stefano Domenicali riemuitsi jatkosopimuksesta.

– Olen iloinen voidessani vahvistaa, että Melbourne ja Albert Parkin rata ovat edelleen F1-kalenterissa vuoteen 2035 asti. Kilpailu on aina ollut fanien, kuljettajien ja tallien suosikki ja Melbourne on uskomaton ja eloisa kansainvälinen kaupunki, joka sopii täydellisesti lajiimme.

Menestys ei voi onnistua ilman vahvaa paikallista tukea.

– Tänä vuonna näimme valtavia yleisöjä ja intohimoisia faneja GP:ssä ja olemme erittäin innoissamme Australian tulevaisuudesta, kun lajimme jatkaa kasvuaan. Haluan kiittää Australian Victorian osavaltion hallitusta, Victorian pääministeriä Daniel Andrewsia ja matkailu-, urheilu- ja suurtapahtumien ministeriä Martin Pakulaa heidän väsymättömästä tuestaan ​​Melbournen tapahtumalle.

– Lisäksi kiitän Andrew Westacottia ja Paul Littleä Australian Grand Prix Corporationistä tämän jo pitkäaikaisen yhteistyökumppanuuden varmistamisesta tulevaisuuteen. Odotamme kaikki innolla, että pääsemme takaisin Melbourneen ensi kaudella kaikkien fanidemme kanssa.

Myös paikalliset yhteistyökumppanit ovat onnessaan jatkosta

Matkailu-, urheilu- ja suurtapahtumaministeri Pakula painotti GP:n taloudellista merkitystä Victorialle.

– Australian GP ei ole koskaan ollut suurempi, sillä Albert Parkiin saapui yli 419 000 ihmistä tämän vuoden kilpailuun. Tiedämme, kuinka tärkeä tämä tapahtuma on taloudellemme, ja siksi olemme toimittaneet pisimmän jatkosopimuksen kilpailulle sen jälkeen, kun se on järjestetty Melbournessa.

Australian Grand Prix Corporationin toimitusjohtaja Westacott uskoo tapahtuman kehittyvän yhä edelleen.

– Tämä on sensaatiomainen ilmoitus, joka on yksinkertaisesti loistava Melbournelle ja Victorialle. Se perustuu rikkaaseen moottoriurheiluhistoriaamme sekä Melbournen rakkauteen suuria urheilutapahtumia kohtaan ja tarjoaa pyrkimyksen seuraavan sukupolven australialaisille kilpa-ajotähdille.

– Olemme ylpeitä vahvasta suhteestamme F1:n kanssa ja yhdessä kasvatamme lajoa Australiassa ja laajemmalla Aasian ja Tyynenmeren alueella. Kaikki Australian Grand Prix Corporationin jäsenet odottavat innolla F1:n Australian GP:n nostamista uudelle tasolle seuraavien 13 vuoden aikana.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1