Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

St1 jatkaa suomalaisen urheilun yhtenä mittavimmista sponsoreista pitkällä sopimuksella

St1 Oy energiayhtiö
AOP

Torstaina tiedotettiin, että Suomen Hiihtoliitto Ry:n ja St1 Oy:n yli 20-vuotinen yhteistyö saa jatkoa. Ainutlaatuisen pitkäikäinen kumppanuus suuntaa jo kohti seuraavaa olympiadia, kun jatkosopimus yhteistyöstä vuosille 2022-2026 allekirjoitettiin kesäkuun alussa.

Suomen Hiihtoliitto Ry:n tiedotteen mukaan sen ja St1 Oy:n välinen yhteistyö on poikkeuksellinen paitsi tähänastisen 21-vuotisen kestonsa myös sisällöllisen monipuolisuutensa ansiosta. Syvä kumppanuus on johtanut yhteisen matkan edetessä yhä monisyisempään yhteistyöhön, joka rakentuu jaetuille arvoille ja toiminnallisille tavoitteille.

Urheilusponsoroinnin kentällä tyypillisten kumppaninäkyvyyksien ohella yhteinen henki ja tekemisen meininki jalkautuvat mittavasti sisällöllisiin yhteistöihin.

– Yhteistyö pitkäaikaisimman kumppanimme St1:n kanssa sulkee sisäänsä Hiihtoliiton toiminnan koko jatkumon ruohonjuuritason mahdollistamisesta lapsille ja nuorille aina huippu-urheilun terävimpään kärkeen, ja yhteiset toimenpiteemme nivoutuvat niin lyhyen aikavälin menestyksen rakentamiseen kuin pitkän tähtäimen kehittämiseen.

– Yhä suurempaan rooliin astuneessa vastuullisuustyössä meitä yhdistää halu edistää suomalaisten liikkumista sekä rakentaa sellaista tulevaisuutta, jossa myös tulevat sukupolvet voivat nauttia lumella liikkumisesta, Hiihtoliiton kaupallinen johtaja Jari-Pekka Jouppi kertoo.

Ikonisella yhteistyöllä on suuri merkitys.

– Yhteistyön jatkuminen ja sen jatkuva sisällöllinen rikastaminen on meille äärimmäisen merkittävä ja merkityksellinen asia, Jouppi iloitsee.

Yhteinen näkyvyys on mittavaa

Suomalaisille yhteistyö on näkynyt ennen kaikkea St1:n roolina maastohiihtomaajoukkueiden pääkumppanina. Maajoukkuekumppanuus on jatkossakin yksi yhteistyön kivijaloista, yhteisenä pyrkimyksenä on tarjota ilon ja liikutuksen hetkiä lajia intohimoisesti seuraavalle Suomen kansalle.

Maajoukkuekumppanuuden ohella yhteistyö maastohiihdon saralla ulottuu laajasti koko maastohiihtokenttään – St1:n mukaan nimetystä nuorten maajoukkueesta Hiihdon Suomen Cupin osakilpailuihin. Yksi alkaneen sopimuskauden tavoitteista on lisäksi tuoda yhteiseen tekemiseen vahva paikallinen ulottuvuus jalkauttamalla se seuratasolle.

Molemminpuolinen luottamus, yhteinen arvopohja ja yhdessä tarkoin kiteytetyt yhteistyön tavoitteet kuljettavat kumpaakin osapuolta kohti tulevaa suurin odotuksin. Yhteisen menestyksen pohja on luotu ja kestäväksi todennettu, mikä sallii rakentaa yhä kunnianhimoisempia tavoitteita toimintaympäristössä, joka on yhteisen taipaleen aikana myös muuttunut merkittävästi.

– Olemme St1:llä ylpeitä siitä, että olemme saaneet kulkea jo 21 vuotta tätä matkaa Hiihtoliiton kumppanina, mihin kuuluu molemminpuolinen avoimuus, luottamus ja kunnianhimoinen yhteistyön kehittäminen.

– Yhteistyömme onkin vuosien saatossa syventynyt vahvaksi kumppanuudeksi, jossa ei karteta vaikeistakaan aiheista puhumista. Pyrimme löytämään yhdessä myös uusia tapoja kehittyä niin kumppaneina kuin organisaatioina, St1:n myynti- ja markkinointijohtaja Mikko Reinekari kertoo.

Myös kehitystyö on oleellisessa roolissa, etenkin ilmastoasioissa.

– Tärkeänä avainalueena on vastuullisemman tulevaisuuden mahdollistaminen, jonka yhtenä uutena painopistealueena on ilmastotyö. Olemme tukeneet Hiihtoliittoa hiilijalanjälkilaskennassa sekä paikallisseurojen sitouttamisessa Hiihtoliiton ilmasto- ja ympäristöohjelmaan. Tätä kokonaisuutta jatkamme yhdessä kunnianhimoisesti seuraavallakin sopimuskaudella.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut