Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

NFL-seura Baltimore Ravens suuren surun keskellä – Nuori tukimies menehtyi

Jaylon Ferguson entinen tukimies amerikkalainen jalkapallo
AOP

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-seura Baltimore Ravensiä kohtasi suuri suru keskiviikkona, kun tukimies Jaylon Ferguson löydettiin kuolleena.

Amerikkalaisen jalkapallon NFL-seura Baltimore Ravens tiedotti keskiviikkona, että joukkueen tukimies Jaylon Ferguson on löydetty kuolleena. Mies oli kuollessaan 26-vuotias.

– Olemme syvästi surullisia Fergusonin traagisesta poismenosta. Hän oli kiltti, kunnioittava nuori mies, jolla oli leveä hymy ja tarttuva persoonallisuus. Esitämme sydämelliset osanottomme Jaylonin perheelle ja ystäville, kun suremme liian aikaisin menetettyä elämää, Ravens kirjoitti tiedotteessaan.

Tiedotteessa kerrottiin, että Baltimoren poliisi kutsuttiin Baltimoren Ilchester Avenuen 400. korttelissa sijaitsevaan kotiin. Poliisille oltiin ilmoitettu kyseenalaisesta kuolemasta noin kello 23.25 tiistaina. Poliisi löysi reagoimattoman Fergusonin ensihoidon huomasta. Ferguson ei koskaan palannut tajuihinsa ja lääkärit julistivat hänet kuolleeksi tapahtumapaikalla.

– Merkkejä traumasta ei löytynyt, eikä rikosta epäillä tällä hetkellä, Baltimoren poliisi lisäsi.

Ravens varasi Fergusonin vuoden 2019 NFL-varaustilaisuuden kolmannella kierroksella. Ferguson pelasi 38 peliä Ravensissä kanssa, mukaan lukien 10 aloituskokoonpanon paikkaa. Hän kirjautti NFL-urallaan 67 taklausta ja 4,5 säkitystä kolmen kauden aikana.

Fergusonin agentti Safarrah Lawson kommentoi myös miehen kuolemaa.

– Ilmoitamme suurella surulla Baltimore Ravensin tukimiehen Fergusonin menehtymisestä. Perhe pyytää rukouksianne ja yksityisyyttä tänä koettelevana aikana.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut