Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Koripallon NBA-joukkue Brooklyn Nets vaikeuksissa – Kaksi tähtipelaajaa vaihtamassa maisemaa

Kyrie Irving takamies Brooklyn Nets
AOP

Koripallon NBA-joukkue Brooklyn Nets on ollut ongelmissa tähtitakamiehensä Kyrie Irvingin kanssa. Irving on kieltäytynyt ottamasta korona-rokotetta, eikä voi siten pelata lainkaan New Yorkin osavaltiossa pelattavissa peleissä. Edessä onkin pelaajakauppa.

Brooklyn Netsillä on ongelmia takamiehensä Kyrie Irvingin kauppaamisen kanssa. Mediatietojen mukaan ainoa pelaajakaupasta kiinnostunut koripallon NBA-seura on tällä hetkellä Los Angeles Lakers.

Tietojen mukaan lisähaastetta tuo se, että Irving haluaa pitkäaikaisen maksimisopimuksen, joka tulee todella kalliiksi. Kyseessä olisi todennäköisesti kauppa, jossa Irvingin pelaajaoikeudet siirtyvät Lakersille ja joukkue sitoutuu tekemään sopimuksen Irvingin kanssa.

Tietojen mukaan Irvingin tulevaisuuteen Netsissä liittyvä epävarmuus jättää seuran edelleen alttiiksi Kevin Durantin siirtopyynnölle, mutta se ei ole vielä toteutunut. Durantilla on neljä vuotta sopimustaan ​​jäljellä, ja hän jatkoi Netsin puolestapuhujana, jotta se sitoutuisi pitkäaikaiseen sopimukseen Irvingin puolesta.

Lukuisat joukkueet ympäri sarjaa valmistautuvat tavoittelemaan Durantia, joka on yksi lajin huippupelaajista, jos hän vapautuu.

Irvingillä on keskiviikkoon asti aikaa tehdä päätös 36,5 miljoonan dollarin optionsa käyttämisestä kaudelle 2022-2023. Jos hän suostuu sopimukseen, hän ei ole enää oikeutettu allekirjoittamaan ja siirtymään. Nets voisi siten jatkaa työskentelyä kaupatakseen hänet päättyvän sopimuksen pelaajana, mutta Irvingillä ei olisi muodollista ääntä mahdollisessa kauppakohteessa.

Tietojen mukaan Irving on erittäin kiinnostunut liittymään Lakersiin. Lähteiden mukaan hän voisi tehdä sen kieltäytymällä 36,5 miljoonan dollarin sopimuksesta ja allekirjoittamalla Lakersin kanssa kuuden miljoonan dollarin veronmaksajien keskitason poikkeussopimuksen.

Nets on ollut haluton tarjoamaan Irvingille pitkäaikaista sopimusta, minkä hän on halunnut pysyäkseen New Yorkissa. Nets on myös tiettävästi turhautunut takamiehen korona-venkoiluun.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo