Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Wimbledonissa jättiyllätys! – Tshekkikaunotar tylysti katsomoon

Karolina Pliskova Wimbledonissa.
AOP

Wimbledonin naisten turnauksessa on nähty suuren suuri yllätys, kun viime vuonna finaaliin asti edennyt Karolina Pliskova tippui jatkosta. Pliskova kärsi tiukassa ottelussa tappion kotiyleisön suurelle suosikille. Pliskova on tällä hetkellä WTA-rankingissa kymmenen parhaan joukossa.

Tshekin tennistähti Karolina Pliskova sai kylmää vettä niskaan Lontoossa, kun kotiyleisön suosikki, WTA-listalla vasta sijalla 118 oleva Katie Boulter otti hienon voiton. Boulter kaatoi suurena altavastaajana turnauksen yhden suurimmista mestarisuosikeista kolmieräisessä ottelussa 3-6, 7-6, 6-4 -lukemin.

Ottelussa nähtiin naistennikselle tyypilliseen tapaan paljon murtoja kahteen ensimmäiseen erään, mutta kolmannessa erässä vain yksi. Boulter sai kolmannen erän kaksi ensimmäistä murtopalloaan Pliskovan syöttäessä 4-4 -tilanteessa ja käytti näistä toisen. Tämän jälkeen 25-vuotias yllättäjä tuli syöttämään ottelua nimiinsä ja hoiti sen mallikkaasti.

Boulter kaatoi jo toistamiseen nurmikentillä vettä Pliskovan niskaan, sillä naiset kohtasivat toisensa reilu viikko sitten Eastbournen WTA-kisassa. Eastbournessakin Boulter oli 2-1 -erin vahvempi ja eteni aina kolmennelle kierrokselle asti.

Iso-Britannian Boulter kohtaa turnauksen kolmannella kierroksella lauantain ottelussaan Ranskan Harmony Tanin. Tan on edennyt turnauksessa mallikkaasti, sillä ranskalainen kaatoi avauskierroksella Serena Williamsin kolmieräisessä ottelussa. Toisella kierroksella Tan kaatoi Espanjan Sara Sorribs Tormon suoraan kahdessa erässä. Tormo oli turnauksessa 32. sijoitettu pelaaja.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis