Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Koripallo

270 miljoonaa dollaria! – NBA:n serbialaistähdelle historiallinen sopimus

Denver Nuggets jatkoi Nikola Jokicin sopimusta.
AOP

NBA:ssa käynnistyi vapaiden pelaajien markkinat ja ensimmäisenä päivänä sarjassa on tehty hurjalla rahalla sopimuksia. Denver Nuggets teki päivän hurjimman sopimuksen, sillä organisaatio teki vuoden etuajassa sopimuksen tähtisentterinsä kanssa. Nuggetsin supertähti jatkaa organisaatiossa alustavasti vuoteen 2028 saakka.

Denver Nuggetsin 26-vuotias serbialaissentteri Nikola Jokic on tehnyt hurjan jatkosopimuksen. Jokic kirjoitti Nuggetsin kanssa viiden vuoden mittaisen sopimuksen, joka käynnistyy kaudesta 2023-24 ja päättyy kauteen 2027-28. Jokic tienaa sopimuksensa aikana 270 miljoonaa yhdysvaltain dollaria ja seuraavan kuuden vuoden aikana serbialainen tekee yli 300 miljoonan dollarin tilin.

Ensi kaudesta Jokic tienaa voimassa olevalla sopimuksellaan 33 miljoonaa dollaria. Seuraavaksi kaudeksi palkka nousee reiluun 46 miljoonaan dollariin. Paras vuosi tuo Jokicille reilut 61 miljoonaa dollaria kipurahoja koripallon pelaamisesta NBA:ssa.

Serbian Somborin kaupungissa syntynyt Jokic on Nuggetsin kakkoskierroksen varaus kesän 2014 NBA:n varaustilaisuudesta. Jokic on valittu NBA:n arvokkaimmaksi pelaajaksi kahdella edellisellä kaudella. Menneellä kaudella Jokic pelasi 27 pisteen keskiarvolla ja otti 13,8 levypalloa ottelua kohden. Jokic on tunnettu myös loistavana pelinrakentajana, sillä serbialainen antaa ottelua kohden lähes kahdeksan koriin johtanutta syöttöä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo