Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Huippupyöräilijä Alejandro Valverde joutui tieraivon uhriksi – Olisi voinut käydä paljon pahemminkin

Alejandro Valverde pyöräily Movistar Team
AOP

Espanjalainen pyöräilijä Alejandro Valverde joutui auto-onnettomuuteen harjoituslenkillään lauantaina. Mies kuitenkin selvisi vähällä.

Movistar Team -pyöräilytallia edustava 42-vuotias pyöräilijä Alejandro Valverde oli harjoituslenkillä kahden ystävänsä kanssa Espanjan Murciassa Alcantarillan kaupungissa. Samaan suuntaan ajanut vielä tuntemattomaksi jäänyt autoilija ohitti kolmikon vaarallisesti kovalla vauhdilla.

Yksi Valverden ystävistä kimmastui kuskin tempusta ja raivosi hänelle. Autokuski raivostui tästä ja pysäytti autonsa. Tämän jälkeen hän silminnäkijöiden mukaan peruutti pyöräilijäkolmikon päälle ja kaahasi pois paikalta. Kaikki kolme pyöräilijää vietiin sairaalaan, eikä heillä ole tiettävästi vakavia vammoja.

Movistar tiedotti lauantaina Valverden tilasta lyhytsanaisesti.

– Vahvistamme, että Valverdellä ei ole murtumia tai vakavia vammoja sen jälkeen, kun hän kärsi välikohtauksesta tänä lauantaina, kun hän ajoi joukkuetoveriensa kanssa Alcantarillassa. Bala pysyy tarkkailussa 24 tuntia ja päästetään myöhemmin pois. Myös kumppanit ovat kunnossa.

Valverde julkaisi itsestään kuvan Instagram-tilillään.

– Haluan kiittää teitä kaikkia tuesta ja rakkaudesta, jonka sain tänään.

– Onneksi kaikki on ollut vain säikähdystä ja voin hyvin, mies kirjoitti.

Valverde on kertonut jo aiemmin jäävänsä eläkkeelle tämän kauden jälkeen. Hänen uransa suurimpiin saavutuksiin kuuluvat muun muassa Espanjan ympäriajon voitto ja maantieajon maailmanmestaruus.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut