Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

NFL-tukimies Jaylon Fergusonin kuolinsyy selvisi – Taustalla myös inhimillinen tragedia

Jaylon Ferguson entinen tukimies amerikkalainen jalkapallo

Kuten aiemmin kerroimme, amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjan Baltimore Ravensin tukimies Jaylon Ferguson löydettiin kesäkuussa kuolleena kotoaan Yhdysvaltain Marylandin Baltimoressa. Nyt miehen kuolinsyy on selvinnyt.

Viranomaistietojen mukaan amerikkalaisen jalkapallon NFL-sarjan Baltimore Ravensin tukimies Jaylon Ferguson kuoli fentanyylin ja kokaiinin yhteisvaikutuksiin. Yhdysvaltain Marylandin osavaltion terveysministeriön tiedottaja kertoi, että Fergusonin kuolema 21. kesäkuuta katsottiin onnettomuudeksi. Hän oli kuollessaan 26-vuotias.

Ferguson löydettiin kuolleena, kun poliisi vastasi hälytykseen miehen kotona Baltimoren pohjoisosassa. Poliisi löysi hänet reagoimattomana ja ensihoitajien hoidossa. Baltimoren poliisin mukaan merkkejä traumasta ei löytynyt, eikä rikosta epäilty.

Ravens julkaisi tiedotteen tilanteen ratkeamisesta perjantaina.

– Prioriteettimme keskittyy mieheen, joka Jaylon oli, ja positiiviseen vaikutukseen, jonka hän teki niin moniin isänä, poikana, sulhasena, ystävänä ja joukkuetoverina. Meidän olisi sopimatonta kommentoida enempää, kun jatkamme hänen perheensä ja joukkuetovereidensa tukemista, jotka surevat läheisensä traagista menetystä ja juhlivat hänen elämäänsä.

Fergusonin hautajaiset pidetään lauantaina Yhdysvaltain Lousianan Bainsissa, jossa hän varttui.

Kuoleman traagisuutta alleviivaa se, että Ferguson, näytti tehneen kovasti töitä ollakseen uransa parhaassa kunnossa ja pudonnut merkittävästi painoa. Hän näytteli isompaa roolia puolustuksessa joukkueen harjoituskauden harjoituksissa tänä keväänä, kun aloituskokoonpanon tukimiehet Tyus Bowser ja Odafe Oweh olivat toipumassa leikkauksista.

Fergusonilla oli kolme lasta – Jyce Ferguson, Jrea Ferguson ja Demi Ferguson – jotka kaikki ovat alle 5-vuotiaita. Lapsille järjestetyssä online-varainkeräyksessä paljastui, että Ferguson ja hänen perheensä olivat äskettäin selvinneet tulipalosta, joka oli tuhonnut paljon perheen omaisuutta.

– Hän yritti epätoivoisesti sammuttaa tulta pelastaakseen lastensa omaisuuden siihen pisteeseen, että hänen omat varpaansa paloivat, varainkeruusivuilla kerrottiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut