Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Uimari Mimosa Jallow kertoi yllätyspäätöksestään: “Olen ulkona”

Mimosa Jallow uinti
AOP

Suomen uinnin naishuippuihin kuuluva Mimosa Jallow tiedotti sunnuntaina lopettavansa kilpauransa 28-vuotiaana.

Uinnin kaksinkertainen EM-pronssimitalisti Mimosa Jallow kertoi sunnuntaina Instagram-tilillään lopettavansa kilpauransa.

– Niin paljon hyviä muistoja taskussa! Kiitos kaikille, jotka teitte tästä matkasta ikimuistoisen.

– On aika sanoa hyvästit ammattiuimiselle ja tervehtiä jotain uutta, nainen kertoi.

Jallow jakoi suuria kiitoksia lukuisiin suuntiin. Ensimmäisenä sai kehut valmennustiimi.

– Suurimmat kiitokset minun tiimilleni, teitte minusta paremman urheilijan ja kuljitte minun rinnallani monen monta vuotta, niin ylä- kuin alamäetkin! Marko Marvela kouli kiukuttelevasta pikkutytöstä Suomen parhaan selkäuimarin ja vahvan naisen, joka taisteli arvokisamitaleista.

Hanna-Leena Ronkainen piti huolen, että pystyn suoriutumaan parhaalla mahdollisella tavalla sekä olemaan juuri sellainen urheilija ja ihminen kuin haluan olla.

Myös fyysisestä ja henkisestä puolesta pidettiin huolta.

Tommi Hakonen ja Sari Kivelä pitivät huolen, että saan minun kropastani kaiken irti, eikä jumit paina liikaa. Maarit Valtonen auttoi aina, kun oli lääkärille tarvetta. Mikko Alpola ja Antti Rantanen auttoivat niin salilla kuin altaallakin. Harri Halme hoiti manageroinnin ja rahat, jotta pystyin keskittymään täysin urheiluu. Kiitos minun tiimini, olette parhaita, enkä olisi vaihtanut teitä mistään hinnasta.

Nainen muisti myös sponsoreitaan.

– Kiitos myös minun parhaille sponsoreilleni. Uskoitte minuun aina ja teidän ansiosta sain panostaa pelkästään uintiin! FAST Finland, Jyväskylän kaupunki ja Areena Suomi.

Myös kanssaurheilijat saivat kiitokset.

– Loppuun vielä kiitokset minun ihanille ja parhaille treenikavereilleni sekä maajoukkuekavereillenu! Teitte minun matkastani helpomman ja kivemman, kun saatiin nauraa ja kärsiä yhdessä.

– Olen ulkona, nainen päätti.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Mimosa Jallow (@mimosajallow) jakama julkaisu

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut