Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

IL: Nyrkkeilijä Robert Helenius alkaa olla kypsä WBA-titteliottelunsa tilanteeseen

Robert Helenius nyrkkeily
AOP

Raskaan sarjan nyrkkeilijä Robert Helenius alkaa olla aivan kypsä nyrkkeilyn WBA-liiton venkoiluun MM-titteliottelun suhteen. Heleniuksen mukaan hän on oikeutettu mestaruusotteluun pian.

Nyrkkeilijä Robert Helenius odottaa Oleksandr UsykAthony Joshua -ottelun tulosta innokkaasti. Kyseisessä ottelussa ratkaistaan WBA-, IBF-, WBO- ja IBO-liittojen raskaan sarjan vöiden kohtalo. Helenius on omasta ja tiiminsä mielestä seuraava haastaja WBA-mestaruusvyölle.

– Olen oikeutetusti WBA-liiton virallinen haastaja, joten totta kai olen kiinnostunut Usykin ja Joshuan ottelun voittajasta, Helenius kommentoi tilannetta.

Helenius on otellut viimeksi viime vuonna, kun hän tyrmäsi puolalaisen Adam Kownackin. Helenius voitti tuolloin puolalaisen toisen kerran. Voitollaan Helenius nousi WBA-haastajalistan kärkeen ja on siksi oikeutettu haastamaan Usyk-Joshua-ottelun voittaja. Miehelle on kuitenkin heitetty jos jonkinlaisia esteitä matkalle, uusia otteluita ynnä muuta vastaavaa.

Haastajajonossa ensimmäisenä olevan pitäisi päästä ottelemaan Usyk–Joshua-ottelun voittajaa vastaan WBA-liiton mestaruudesta. Suomalaiselle on kuitenkin soviteltu jos jonkinlaista muuta titteliä, ja hänet on määrätty yhä vain uusiin otteluihin ennen MM-mahdollisuutta.

– Minun pitäisi olla seuraava. Jokainen eliminointiottelu minun matsini jälkeeni on paskaa. Jos emme ole pakollinen haastaja Usykin seuraavan ottelun jälkeen, meillä on vain yksi vaihtoehto, Helenius raivoaa.

– Asianajajani ovat erittäin vakuuttuneita, että WBA on sotkenut koko homman, joten olen luottavainen asemastani.

Heleniusta on myös huhuttu todellisiin huippuotteluihin muita iskijöitä, muun muassa Deontay Wilderia ja Tyson Furyä, vastaan. Helenius ei kuitenkaan keskity niihin puheisiin.

– Tällä hetkellä keskityn vain harjoittelemiseen ja katsotaan, miten Usyk-Joshua-ottelussa käy ja miten minun WBA-tilanteelleni käy.

– Mutta pysyn erinomaisessa asemassa jollekin isolle ottelulle tuleville kuukausille, Helenius päättää.

Lähde: Iltalehti

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit