Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Vapaaottelutähti Nate Diazia viedään toisen kamppailulajin pariin: “Uskon, että se sopisi hyvin organisaatiollemme”

Nate Diaz vapaaottelu UFC välisarja USA
AOP

Kokenut yhdysvaltalainen vapaaottelija Nate Diaz ottelee viimein viimeisen UFC-sopimuksensa ottelun syyskuussa. Seuraavaksi miestä huhutaankin toisen kamppailulajin pariin.

Nate Diaz ottelee viimeisen UFC-sopimuksensa alaisen ottelun ​​10. syyskuuta UFC 279:ssä, kun hän kohtaa voittamattoman keskisarjan haastajan Khamzat Chimaevin viiden erän pääottelussa. Ottelu ratkaisee myös pitkäaikaisen kiistan Diazin ja UFC:n välillä, kun kumpikin osapuoli on ladellut syytöksiä toisen osapuolen tekemisistä.

Nyt Diazin palveluksista kertoo kiinnostuneensa yhdysvaltalainen Bare Knuckle Fighting Championship. Promootion laji on paljaskäsinyrkkeily ja se on kerännyt jo mittavan maineen ja laajan fanikunnan lyhyessä ajassa. BKFC:n puheenjohtaja David Feldman kertoo, että promootio seuraa Diazia mielenkiinnolla.

– Uskon, että se sopisi hyvin organisaatiollemme. Katsotaan, mitä tapahtuu tälle ottelulle, jonka he juuri ilmoittivat UFC:ssä hänen kanssaan.

BKCF on tullut tunnetuksi siitä, että se on houkutellut riveihinsä useita kamppailulajien isoja nimiä, muun muassa Paige VanZantin, Mike Perryn, Chad Mendesin, Jimmie Riveran ja Artjom Lobovin. Promootio on myös valmis sitoutumaan eripituisiin ottelijasopimuksiin, eikä se halua sitoa ottelijoita sopimuksiin, jotka tuntuvat liian pitkiltä.

Feldman kertoi haastattelussa, että vaikka Diaz onkin kiinnostava nimi, hän haluaa nähdä ensin Chimaev-ottelun.

– Yksi asia, josta haluan aina olla huolissani, on se, että näiden taistelijoiden pitäisi edelleen otella, eikä sanoa, että hänen pitäisi ehdottomasti otella. Mutta haluaako hän jatkaa ottelemista sellaisen kovan ottelun jälkeen? Onko hänen sydämensä siinä? Onko hänen ruumiinsa edelleen siinä ja onko hän valmis tekemään sen?

– Jos nuo vastaukset ovat kyllä, olisimme 100 prosenttia Diazin kanssa bisneksessä – sataprosenttisesti, Feldman vannoo.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit