Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Formula 1

IndyCar-tähtikuski Álex Palou siirtymässä F1:een – Nykytalli pistää kapuloita rattaisiin

Álex Palou IndyCar-kuljettaja Chip Ganassi Racing
AOP

IndyCar-tähtikuljettaja Álex Palou on tekemässä Formula 1 -sopimuksen Mercedeksen kanssa kaudeksi 2023. Paloun nykytalli Chip Ganassi Racing laittaa kuitenkin kapuloita rattaisiin.

25-vuotias espanjalaiskuljettaja Álex Palou voitti IndyCarin MM-tittelin viime kaudella Chip Ganassi Racingin riveissä. Tämän johdosta miehestä kiinnostuttiin myös Formula 1 -piireissä ja F1-talli Mercedes solmikin miehen kanssa sopimuksen kaudeksi 2023.

Nyt Chip Ganassi Racing on kuitenkin ilmoittanut, ettei se päästä Palouta Mercedekselle. Syy tähän on Paloun sopimus tallin kanssa, joka kattaa myös kauden 2023. Talli aikoo viedä asian oikeuteen saakka.

– Paloulla on sopimus Chip Ganassi Racingin kanssa kauden 2023 loppuun. Hän on tiimimme arvostettu jäsen, ja jatkamme hänen tukemistaan ​​voittojen, palkintokorokkeiden ja IndyCar-mestaruuksien jahtaamisessa.

– Jos kilpaileva kilpajoukkue yritti virheellisesti tehdä sopimuksen hänen kanssaan sopimuksemme selkeistä ehdoista huolimatta, jatkamme sopimuksen mukaista oikeusprosessia. Kaikki asiaa koskevat tiedustelut käsitelee lakimiehemme, tallin tiedotteessa todettiin.

Paloun asianajaja Rachel E. Epstein Quinn Emanuel Urquhart & Sullivan LLP:stä julkaisi vastineen tallin lausuntoon.

– Olemme pettyneitä siihen, että Chip Ganassi Racing yrittää estää Álexia saamasta mahdollisuuden kilpailla F1:ssä kuten myös CGR:n julkisiin tuomioistuinten hakemuksiin ja jatkuvaan lehdistölle kommentointiin tästä asiasta.

– Álex on jatkuvasti antanut parhaansa CGR:lle, ja on valitettavaa, että CGR yrittää evätä Alexilta tämän mahdollisuuden.

Epstein totesin myös, että he haluavat ratkaista asian sovinnollisesti, mutta ovat valmiita menemään oikeuteen tarvittaessa.

Palou on tällä hetkellä kuudentena kauden 2022 IndyCar-MM-kisassa ja vain 44 pistettä jäljessä johtajasta ja joukkuetoveristaan ​​Marcus Ericssonista viiden osakilpailun jälkeen.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Formula 1