Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Uhkaili pommilla lentokentällä – Ruotsalainen maajoukkuepäävalmentaja lensi pihalle kuin leppäkeihäs

käsipallo
AOP

Ruotsin naisten käsipallon U18-maajoukkueen päävalmentaja aiheutti kaaoksen Tanskassa Kööpenhaminan lentokentällä Kastrupissa väittämällä, että hänen matkatavaroissaan on pommi. Skandaalilla oli karut seuraukset.

Tanskan Kööpenhaminan Kastrupin lentoasema suljettiin perjantaiaamuna turvatarkastuksessa tapahtuneen tapauksen jälkeen. Kööpenhaminan poliisin mukaan käsipallon Ruotsin naisten alle 18-vuotiaiden maajoukkueen päävalmentajan käyttäytyi törkeästi, kun häneltä kysyttiin, mitä hänellä oli matkatavaroissaan.

– Pommi, päävalmentajan kerrotaan vastanneen.

Terminaali evakuoitiin odottamaan pommin hävittämistä matkatavaroiden tutkimisen jälkeen. Ruotsalainen valmentaja pidätettiin paikan päällä, ja hänen kerrotaan myöhemmin ilmoittaneen, että kaikki oli vitsiä.

– Meidän on otettava se vakavasti, kun joku sanoo, että hänellä on pommi lentokentällä. On erittäin huono idea vitsailla sillä, Kööpenhaminan poliisin tiedottaja toteaa.

– Laukussa ei ollut mitään vaarallista ja noin tunnin kuluttua lopetimme sulun.

Ruotsin käsipalloliitto SSF:ää ei naurattanut

Päävalmentaja oli matkalla käsipallon alle 18-vuotiaiden naisten MM-kisoihin Pohjois-Makedoniaan. Tempauksen jälkeen SSF on etsinyt häntä ilman onnea. Maajoukkueen manageri Hanna Fogelström kertoi kuitenkin, että päävalmentaja erotetaan tehtävästään välittömästi. Nainen myös totesi, että tempaus ei ollut todellakaan asiallinen.

– Totta kai olemme toimineet välittömästi. Hänet on erotettu liitostamme ja hänen toimintansa on myös poliisiasia. Meille tärkeintä on, että joukkue ja muut johtajat pääsevät pois. Meidän on yritettävä ratkaista urheilullinen puoli paikan päällä, Fogelström kertoo.

Terminaali on jälleen avautunut matkustajille. Mies on edelleen pidätettynä uhkailusta epäiltynä.

SSF tiedotti myöhemmin, että Ruotsin käsipallon naisten maajoukkueen maajoukkueen päävalmentaja Tomas Axnér astuu U18-joukkueen ruoriin MM-turnauksen ajaksi.

– Vaihto on jo valmis ja se tulee olemaan Ruotsin naisten käsipallon maajoukkueen päävalmentaja Axnér, joka liittyy joukkueeseen jo huomenna.

– SSF:n tukitoiminnot ovat joukkueen ja muiden johtajien käytettävissä, jotta he voivat keskittyä urheiluun paikan päällä Pohjois-Makedoniassa, liitto totesi.

MM-kisat pelataan Pohjois-Makedonian Skopjessa 30.7.-10.8.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut