Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Pommiskandaalin aiheuttanut ruotsalaisvalmentaja nöyränä: “Ymmärrän toimintani vakavuuden ja idioottimaisuuden”

käsipallo
AOP

Kuten kirjoitimme perjantaina, Ruotsin naisten käsipallon U18-maajoukkueen päävalmentaja Pontus Ward Wiklund aiheutti pommihälytyksen Tanskan Kööpenhaminassa Kastrupin lentokentällä ja sai potkut. Nyt mies häpeää tekojaan julkisesti.

Perjantaiaamuna päävalmentaja Pontus Ward Wiklund oli Tanskan Kööpenhaminassa Kastrupin lentokentällä yhdessä Ruotsin naisten U18-käsipallomaajoukkueen mukana lähdössä ikäluokan MM-kisoihin Pohjois-Makedonian Skopjeen.

Matkatavaroiden lähtöselvityksen yhteydessä Ward Wiklund oli töksäyttänyt, että hänellä on mukanaan pommi. Tämä tarkoitti, että terminaali 2 oli suljettava laukkujen tarkastuksen ajaksi. Mies vietiin poliisin kuulusteltavaksi, mutta hänet vapautettiin myöhemmin saman päivän aikana kuulustelun päätyttyä.

Ward Wiklund kertoo häpeävänsä tapahtunutta.

– Menetin hetkeksi täysin harkintakykyni ja vitsailin asiasta, jolle ei todellakaan kannata vitsailla, varsinkaan siinä paikassa. Haluan pyytää anteeksi maajoukkueeltani, Ruotsin käsipalloliitolta, lentokentän henkilökunnalta ja muilta ihmisiltä, ​​joihin tämä on vaikuttanut. Ymmärrän toimintani vakavuuden ja idioottimaisuuden. Olen myös valmis ottamaan mahdollisen rangaistuksen, oppimaan tästä ja jatkamaan elämää.

Miehen seurajoukkue Önnereds HK tuomitsi myös tapahtuneen.

– Önnered tuomitsee Pontuksen toimet tässä tapahtumassa. Tämä ei kuitenkaan ole muuttanut näkemystämme hänestä ihmisenä ja hänen luottamuksensa valmentajana yhdistyksemme on säilynyt ennallaan. Odotamme innolla tulevaa kautta ja aiomme nyt yhdessä Pontuksen kanssa panostaa yhdistyksemme ajamiseen kohti uusia menestyksiä.

– Pontus ei kommentoi tapausta enempää kuin edellä. Haluamme, että tätä kunnioitetaan, seuran tiedotteessa todettiin.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut