Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Kamppailulajit

Nyrkkeilylegenda Tyson Fury puuhaa tosissaan paluuta – Tähtäimessä tuttu kiistakumppani

Tyson Fury nyrkkeilijä Iso-Britannia
AOP

Nyrkkeilyn raskaan sarjan hallitseva WBC-liiton mestari ja nyrkkeilylegenda Tyson Fury on nyt uhonnut olevansa valmis palaamaan eläkkeeltä. Seuraava vastustajakin on jo kiikarissa.

Legendaarinen brittinyrkkeilijä Tyson Fury kertoi jäävänsä eläkkeelle hallitsevana WBC-liiton mestarina, kun hän päihitti huhtikuussa 2022 Dillian Whyten teknisellä tyrmäyksellä. Sittemmin miehen paluuaikeista on huhuttu useaan otteeseen ja nyt mies itse on vahvistanut palaavansa kehiin.

Fury kertoi haluavansa otella seuraavaksi toista britti-iskijää Derek Chisoraa vastaan. Miehet ovat kohdanneet aiemmin jo kahdesti ja Fury on ollut kummallakin kerralla etevämpi.

Mediatietojen mukaan Chisoran promoottori Eddie Hearn sanoi viime viikolla, että Furyn ottelutarjous oli liian alhainen. Fury ei allekirjoita Hearnin väitettä.

– Tämä menee The Shithouse Chisoralle; pakenet Derek trilogiaa. Kutsut itseäsi Sodaksi, mutta sinun pitäisi kutsua itseäsi kanaksi, koska pakenet trilogiaa ja uran korkeinta palkkapäivää. Allekirjoita se helvetin sopimus, Fury uhosi sosiaalisen median videollaan.

Furyn ympärillä riittää muutenkin otteluhuhuja. Hänen ollaan arveltu haastavan Anthony JoshuaOleksandr Usyk-ottelun voittajan WBA-, IBF-, WBO- ja IBO-liittojen mestaruusvöistä. Toinen huhu heittää Furyn samaan kehään maailman vahvimman miehen, islantilaisen Hafþór Júlíus Björnssonin, kanssa.

Furyn promoottori Frank Warren myönsi haastattelussa, että Fury himoitsee jo seuraavaa otteluaan.

– Hänellä on tällä hetkellä kutiava jalat, hän haluaa otella. Luulen, että mitä tulee tapahtumaan, on se, että katsotaan mitä tapahtuu elokuun 20. päivänä ja sen tuloksen. Se ratkaisee, mitä hän aikoo tehdä tulevaisuudessa. Se on minun mielipiteeni, tämä ei ole häneltä, se on minulta. Luulen, että hän palaa, koska hän on taisteleva mies ja hän kaipaa sitä. Sitä hän tekee, hän haluaa otella.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit