Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Kultaa tulossa Suomeen? – Tokion olympiamitalisti hurjassa vauhdissa EM-uinneissa

Matti Mattsson ui EM-kullasta.
AOP

Italian pääkaupungissa Roomassa käydään tällä hetkellä uinnin EM-kisoja. Suomen yksi suurimmista kultamitalitoivoista eli rintauimari Matti Mattsson sykähdytti välierissä ja lähtee yhtenä suurimmista suosikeista sunnuntain loppukilpailuun.

Matti Mattsson on ollut hurjassa vireessä Roomassa käytävissä EM-uinneissa. Mattsson ui mielimatkallaan 200 metrin rintauinnissa välierien ykköseksi. Olympiapronssimitalistin aika oli 2.09,88 ja se oli yli puoli sekuntia nopeampi, kun isäntämaan Luca Pizzinin aika.

– Vieläkin uinnissa on vähän parannettavaa ja ehkä kovempaakin pääsee, mutta tuntui tosi hyvältä. Siinä muutaman kerran katselin, että missä jätkät menee. Ajattelin vain, että ei tässä vielä viitsi alkaa riehumaan, kommentoi Mattsson välieräuintiaan Yle Urheilun haastattelussa.

Kilpailun koventuessa myös Suomen ennätys on Mattssonin mielessä. Pitkän radan 200 metrin rintauinnin SE on Mattssonin Tokion olympialaisten finaaliaika 2.07,13.

– Siihen on vielä pitkä matka, mutta totta kai ne on aina mitä hamutaan ja sen näkee sitten huomenna. Lähdetään tästä palautumaan ja kohti huomista iltaa. Tätä varten on jälleen vuosi treenattu kovaa ja rääkätty itseä. Nyt on taas aika mitata se ulos.

Rintauinnin finaali on sunnuntaina kello 20.01.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut