Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Yleisurheilu

Hollannin superjuoksija viimeisteli triplan!

Hollannin superjuoksija Femke Bol
AOP

Hollanti juhli Euroopan mestaruutta naisten 4×400 metrin viestijuoksussa. Tämä tarkoitti sitä, että aiemmin kisoissa jo kahta EM-kultaa juhlinut hollantilainen superjuoksija saavutti myös kolmannen kultamitalin. Kisassa toiseksi puristi Puola ja kolmas oli Iso-Britannia.

EM-kisoissa hurjaa jälkeä tykittänyt Hollannin Femke Bol viimeisteli kisojen kolmannen kultamitalinsa. Bol juoksi päätösosuuden naisten pitkässä viestissä, kun Hollanti juhli EM-kultaa Euroopan kärkiajalla 3.20,87. Hollanti voitti kisassa lähes sekunnin erolla ennen Puolaa, joka on kestomenestyjä pitkässä viestissä. Kolmas oli Iso-Britannia, joka jäi kiritaistelussa niukasti pronssille.

Bol voitti kisoissa aiemmin ratakierrosta juosten EM-kultaa niin sileällä kuin aidatulla matkalla. Bol juhli myös aiemmin tänä vuonna MM-pronssia Eugenessa, kun Sydney McLaughlin tykitti ME-ajan kotiyleisönsä edessä ja Delilah Muhammad oli toinen 400 metrin aidoissa, joka on Bolin ykköslaji.

Hollannin joukkueessa muut osuudet olivat Eveline Saalbergin, Lieke Klaverin ja Lisanne De Witten hallussa. Klaver juoksi näissä kisoissa myös 200 ja 400 metrin matkat. Näistä juoksijoista mukana alkuerissä olivat Klaver ja De Witte, joten Bol sekä Saalberg tulivat vasta finaaliin mukaan. Alkuerissä Hollanti oli vahvin, mutta juoksi viisi sekuntia heikomman ajan kuin loppukilpailussa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu