Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Ruotsin yleisurheilutähti näytti jälleen hauista – Täysin ylivertainen voitto jälleen kerran

Armand Duplantis on kova seiväsmies.
AOP

Yleisurheilun EM-kisoissa ratkaistiin kaksi kenttälajia lauantaina, kun naisten keihäänheitto ja miesten seiväshyppy olivat ohjelmassa. Miesten seiväshypyssä ei nähty yllätyksiä, sillä mestaruus meni kuten odotettua ruotsalaisen supertähden Armand Duplantisin nimiin. ME-mies teki vain ylityksiä loppukilpailun aikana.

Ruotsin ME-mies Armand Duplantis voitti viidellä finaalissa suoritetulla hypyllä EM-kultaa ja teki samalla kisaennätyksen. Duplantis varmisti voiton tekemällä hienot ylitykset korkeuksista 585, 590 ja 595. Tässä vaiheessa hopeaa napannut Saksan Bo Kanda Lite Bahre tippui kyydistä, vaikka tekikin loistavan yrityksen ennätyskorkeudestaan 595.

Duplantis nosti tämän jälkeen riman uuteen kisaennätyskorkeuteen 606 ja meni tämän ensimmäisellä yli. Yhteensä Duplantis käytti kisassa viisi hyppyä mentyään yli 565, 585, 590, 595 ja 606. Karsinnassa “Mondo” -lempinimen tunteva ruotsalainen käytti kaksi hyppyä, joten Euroopan mestaruuteen riitti yhteensä seitsemän hyppyä Saksan Munchenissa.

Kisassa kolmanneksi tuli Norjan Pål Lillefosse, joka teki puhdasta sarjaa kolmesta ensimmäisestä korkeudesta, mutta tiputti kolmesti 585’stä. Tähän korkeuteen kisa päättyi yhteendä viidellä hyppääjällä, mutta norjalaisen sarja oli kaikkein paras.

Suomen Urho Kujanpää ylitti kisassa toisellaan avauskorkeuden 550, mutta ei onnistunut sivuamaan ennätyskorkeuttaan 565. Kujanpään kolmas yritys 565’stä oli erinomainen, mutta rima tuli kuitenkin alas. Tampereen Pyrintöä edustava urheilija oli kisassa jaetulla yhdeksännellä sijalla.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu