Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Kreikkalaiskaunotar naisten keihäässä ylivoimainen mestari!

Elina Tzengko Kreikan keihäänheittäjä
AOP

Naisten keihäänheiton loppukilpailu jäi yhtä naista lukuunottamatta todella vaisuksi. Keihäässä kultaa otti Kreikan superjuniori Elina Tzengko toisen kierroksen huippuheitollaan. Nuoret naiset olivat vahvoilla kisassa, sillä kumpikin kirkkaimmat mitalit noutaneet urheilijat olivat alle 20-vuotiaita. Pronssia meni tutulle nimellä vuosien takaa.

Kreikan 20-vuotias Elina Tzengko juhli Euroopan mestaruutta naisten keihäänheitossa. Huipputuloksia jo juniorina heittänyt Tzengko kiskaisi kisan toisella heitollaan uuden ennätyksen 65,81 ja löi luun kurkkuun kaikille muille. Kreikkalainen voitti alle 20-vuotiaiden EM-kultaa viime vuonna Tallinnassa 61,18 metriä kantaneella heitolla.

Kisassa toiseksi nousi viimeisellä heitollaan neljänneltä sijalta Serbian Adriana Vilagos. Todella paljon tehoja heittoihinsa saanut Vilagos sai kuudennella yrityksellä välineen loistavaan asentoon ja keihäs kantoi lukemiin 62,01. Vilagos on vasta 18-vuotias ja juhli MM-kultaa alle 19-vuotiaiden MM-kisoissa Calissa, Kolumbiassa reilu viikko sitten.

Kisassa kolmas oli myös viimeisellään pisimmän heiton heittänyt Tshekin ME-nainen Barbora Spotakova. 41-vuotias tshekkiläinen heitti viimeisellään 60,68, joka vei hänet 11 sentin erolla kolmanneksi Unkarin Reka Szilgyihin, joka heitti toisellaan kauden parhaan 60,57.

Naisten keihäänheiton loppukilpailusa kahdeksan parhaan joukkoon tarvittiin vain lähes 58 metrin tulos. Kolmelta viimeiseltä kierrokselta jäivät ulos huippuheittäjistä Madara Palameika, Victoria Hudson ja Nikola Ogrodnikova, joka oli kärkipäässä tilastoissa finaaliin lähdettäessä.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu