Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Yleisurheilu

Lassi Etelätalo kiskaisi ennätyksellään EM-pronssia!

Lassi Etelätalo Eugenen MM-kisoissa 2022
AOP

Suomi sai Saksan Munchenissä pidetyissä yleisurheilun EM-kisoissa vielä päätöspäivänä yhden mitalin lisää tililleen. Mitali tuli odotetusta lajista suomalaisittain, kun miesten keihäänheitosta Suomi saavutti pronssia. Pronssin otti omalla ennätyksellään kokenut Lassi Etelätalo, joka on aina arvokisoissa mukana ollessaan heittänyt itsensä kahdeksan parhaan joukkoon.

Suomi otti yleisurheilun EM-kisoissa värisuoran mitaleissa, kun tilille tuli kaksi kultaa, yksi hopea ja pronssi. Värisuoran viimeisteli 34-vuotias keihäänheittäjä Lassi Etelätalo, joka heitti miesten keihäänheiton loppukilpailussa ennätyksellään 86,44 pronssia. Etelätalon pisin heitto tuli viidennellä kierroksella juuri sen jälkeen, kun Tshekin Viteslav Vesely oli heittänyt itsensä neljänneltä sijalta kolmanneksi yli 84 metrin heitolla. Etelätalo onnistui kuitenkin vastaamaan ja syötti karvasta kalkkia Veselylle, joka pilasi Suomen kolmoisvoiton Zurichin EM-kisoissa 2014 nousemalla toiseksi ja tiputtamalla Etelätalon neljänneksi sekä ulos mitaleilta.

Sunnuntain keihäsfinaalissa voiton otti kotiyleisön suosikki Julian Weber. Weber nousi neljännen kierroksen mahtiheitollaan kisassa kärkeen ohi toisesta kierroksesta alkaen johtaneen Tshekin Jakub Vadlejchin. Weberin pisin kantoi lukemiin 87,66. Vadlejch heitti 87,28, mutta ei toisen kierroksen jälkeen löytänyt uutta virettä. Weber heitti kisassa aiemmin jo heiton, joka olisi riittänyt niukasti voittoon, mutta saksalaisen jalka oli niukasti viivan päällä. Kisan toinen suomalaisfinalisti Toni Kuusela sijoittui hienosti viidenneksi. Kuusela heitti kovien kipujen kanssa 80,20.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Yleisurheilu