Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

Snookerissa luvassa huippumielenkiintoinen finaali! – Kaksi huippupelaajaa vastakkain

Barry Hawkins taistelee European Mastersin voitosta.
AOP

Snookervuoden ensimmäinen ranking-turnaus on ollut menneen viikon ajan käynnissä Saksan Furthin kaupungissa. Hallitseva mestari turnaukseen lähdettäessä oli Kiinan Fan Zhengyi, mutta hän tippui jatkosta jo karsintavaiheessa. Turnauksen loppuottelussa pelaavat tänä sunnuntaina kaksi englantilaista pelaajaa ja matsista on odotettavissa äärimmäisen viihdyttävää.

Saksassa pelattavassa European Mastersissa on luvassa hieno loppuottelu. Loppuottelussa kohtaavat toisensa kestomenestyjät Barry Hawkins ja Kyren Wilson. Loppuottelussa voittajalle on luvassa 80 tuhatta puntaa ja finaali pelataan paras 17 menetelmällä kahdessa sessiossa. Ensimmäinen sessio alkaa Suomen aikaa kello 15.00 ja toinen kello 21.00.

Hawkins on pelannut mahtavan turnauksen, sillä puolivälierässä kokenut pelaaja kaatoi supertähti Judd Trumpin 5-3 -lukemin. Lauantain välierässä Hawkins kohtasi Walesin Mark Williamsin ja pisti tämän pakettiin erin 6-2. Williamsia vastaan Hawkins teki neljä yli 50 pisteen sarjaa ja yhden sadan pisteen lyöntisarjan. Kolmessa viimeisessä erässä Williams jäi pisteittä.

Wilsonin kovin testi on toistaiseksi nähty kolmannella kierroksella, kun englantilainen sai kovan haasteen Shaun Murphylta. Murphyn peli oli kuitenkin hieman kadoksissa, joten Wilson sai rankasta vastustajansa virheistä ja voitti lopulta 5-3 -lukemin.

Puolivälierässä Wilson kohtasi Kiinan Si Jiahuin ja voitti ottelun 5-2 -lukemin. Ottelussa englantilainen teki kaksi yli 50 pisteen sarjaa ja yhden yli sadan pisteen sarjan. Jiahuin kahdessa voittoerässä kiinalainen teki 78 ja 96 pisteen sarjat. Turnauksen välierä oli tiukka, sillä ottelu Ali Carteria vastaan venyi aina katkaisuerään saakka. Wilson nousi lopulta 6-5 -voittoon oltuaan jo 5-4 -erin tappiolla. Wilson teki viisi yli 50 pisteen sarjaa, mutta ei yhtään satasta. Carter onnistui tekemään 120 pisteen sarjan ja kaksi yli 60 pisteen sarjaa.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut