Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Muut

Snookerin supertähti vaikeuksien kautta voittoon – Illalla mielenkiintoinen puolivälierä!

Judd Trump hoiteli saudi-arabialaisen vastustajan European Mastersissa.
AOP

Snookerin maailmankiertueella pelataan tällä hetkellä European Masters -turnausta. Turnauksessa on toistaiseksi pelattu puolet kolmannesta kierroksesta, eli puolet puolivälierissä pelaavista pelaajista ovat selvillä. Puolivälierät pelataan perjantai-iltana ja näiden pelien voittajat pelaavat lauantaina välierissä.

Perjantaina kolmannen kierroksen ottelut aloitettiin iltapäivällä. Neljä ensimmäistä ottelua pelattiin maaliin ja otteluissa ei nähty isoja yllätyksiä. Paras yhdeksästä systeemillä pelattavissa otteluissa kaksi meni katkaisuerään, mutta kaksi muuta ottelua olivat huomattavasti selvempiä.

Kokenut Barry Hawkins murskasi omassa ottelussaan Robert Milkinsin suoraan 5-0 -erin. Hawkins teki otteluun yhteensä kaksi sadan sarjaa ja kaksi yli 50 pisteen sarjaa. Viisieräisessä ottelussa Milkins teki ainoastaan 72 pistettä.

Kiinan Wu Yize kaatoi omassa ottelussaan Ryan Dayn 5-2 -erin. Yize teki ottelussa yhden sadan pisteen sarjan ja kaksi yli 50 pisteen sarjaa. Day teki ottelussa kaksi yli 80 pisteen sarjaa, jotka riittivät näiden erien voittoon Yizen jäädessä pisteittä.

Kokeneet Ali Carter ja David Grace kohtasivat kolmannessa ottelussa. Tämä vääntö venyi aina katkaisuerään saakka kunnes Carter juhli 5-4 -voittoa. Carter teki otteluun kaksi sadan sarjaa ja yhden yli 90 pisteen sarjan. Gracen pussituspäivä ei ollut kummoinen, sillä englantilainen teki vain yhden yli 50 pisteen sarjan.

Päivän tiukimmassa väännössä Judd Trump selvisi pälkähästä Saudi-Arabian amatööripelaaja Farakh Ajaibia vastaan. Trump voitti ottelun katkaisuerän jälkeen 5-4 -lukemin, vaikka Ajaib oli tehnyt erävoittoon riittävän ruskean pallon pussituksen. Lopulta ottelu ratkaistiin viimeisellä mustalla, kun Trump pussitti tämän ja vei erän 66-63 -lukemin. Englantilainen teki ottelussa vain yhden sadan sarjan ja se syntyi ensimmäiseen erään. Ajaib iski neljä yli 50 pisteen sarjaa.

Illan puolivälierissä Yize kohtaa Carterin ja Trump saa haasteen Hawkinsilta.

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Muut