Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Koripallo

Koripallon NBA-tähti Anthony Edwards munasi pahemman kerran: “Minut on kasvatettu paremmin!”

Anthony Edwards takamies Minnesota Timberwolves
AOP

Koripallon NBA-sarja Minnesota Timberwolvesin takamies Anthony Edwards sai tiistaina NBA:lta 40 000 dollarin sakon homofobisista kommenteistaan ​​sosiaalisessa mediassa.

Koripallon NBA-sarja tiedotti tiistaina rankaisseensa Minnesota Timberwolvesin takamiestä Anthony Edwardsia “loukkaavan ja halventavan kielen” käytöstä sittemmin poistetussa Instagram-videossa. Edwards on sittemmin pahoitellut käytöstään.

Välikohtauksessa Edwards videoi jalkakäytävällä kulkenutta miesjoukkoa ajoneuvostaan. Edwards istui autossaan sisällä, ja hänen voitiin kuulla laukovan halventavia ja hävyttömiä kommentteja, joissa hän arveli pilkallisesti miesjoukon seksuaalista suuntautumista. Edwards julkaisi anteeksipyynnön Twitterissä pian tapauksen jälkeen, ja Timberwolves julkaisi lausunnon, jossa se nuhteli nuorta tähteään.

– Se, mitä sanoin oli epäkypsää, loukkaavaa ja epäkunnioittavaa, ja olen erittäin pahoillani. On mahdotonta hyväksyä, että minä tai kukaan käyttää tuota kieltä näin loukkaavalla tavalla.

– Sille ei ole mitään tekosyytä, ei minkäänlaista. Minut on kasvatettu paremmin!, Edwards vannoi.

Edwards ei ole ainoa NBA-pelaaja, joka on törttöillyt kommenttiensa kanssa. Aiempia rangaistuja pelaajia ovat olleet Nikola Jokić, Kevin Durant, Rajon Rondo ja Kobe Bryant.

Edwards oli Minnesotan toiseksi paras pistemies viime kaudella keskimäärin 21,3 pisteellä ottelua kohden, millä hän sijoittui sarjassa 19. sijalle. Hänen 1,5 syöttöänsä ottelua kohden oli 13. paras NBA:ssa.

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Koripallo