Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Muut

Huippukiipeilijä Hilaree Nelsonin kuolema sykähdytti – Puoliso jätti kauniit muistosanat

Hilaree Nelson entinen vuorikiipelijä kuolema
AOP

Vuorikiipeilypiirejä kohtasi viime viikon maanantaina suuri tragedia, kun kuuluisa yhdysvaltalainen vuorikiipeilijä Hilaree Nelson syöksyi kuolemaansa Nepalissa sijaitsevalla Manaslu-vuorella. Nyt naisen puoliso Jim Morrison on julkaissut muistokirjoituksen puolisostaan Instagramissa.

Vuorikiipeilijäpariskunta Hilaree NelsonJim Morrison oli viime viikon maanantaina kiipeämässä Nepalissa sijaitsevalla maailman kahdeksanneksi korkeimmalla vuorella Manaslulla. Retkue nousi vuoren huipulle onnistuneesti, mutta paluumatkalla iski tragedia.

– Syyskuun 26. päivänä klo 10.42 saavuimme Manaslun todelliselle huipulle vaikeissa olosuhteissa. Siirryimme nopeasti kiipeämisestä hiihtoon kylmässä ja tuulessa suunnitelmanamme hiihtää nurkan taakse ja kokoontua uudelleen šerpa-tiimiimme kanssa. Hiihdin ensin ja muutaman käännöksen jälkeen Hilaree seurasi ja aloitti pienen lumivyöryn.

– Vyöry pyyhkäisi hänet jaloiltaan ​​ja kantoi alas kapeaa lumirinnettä alas vuoren eteläpuolella (vastapäätä kiipeilyreittiä) yli 5 000 jalan korkeudessa. Tein kaikkeni löytääkseni hänet, mutta en pystynyt menemään alaspäin, koska toivoin löytäväni hänet elossa ja elääkseni elämäni hänen kanssaan, Morrison kertasi kauhunhetkiä.

Morrison ei kuitenkaan luovuttanut etsintöjen suhteen, vaan jatkoi niitä vimmaisesti.

– Vietin viimeiset kaksi päivää etsiessäni ilmasta helikopterissa.

– Tänään onnistuimme laskeutumaan 22 000 jalan korkeudelle kapteeni Surendran, uskomattoman taitavan lentäjän, avulla ja etsimään häntä. Nirmal Purja auttoi järjestämään parhaan mahdollisen tiimin ja resurssit, ja löysin hänen ruumiinsa Mingma Tenzi Šerpan avulla tänään kello 10.30. Olen Katmandussa hänen ja hänen henkensä kanssa.

Morrison vannoo jatkavansa elämässään eteenpäin ja kunnioittavansa puolisonsa muistoa.

– Menetykseni on sanoinkuvaamaton ja olen keskittynyt hänen lapsiinsa ja heidän askeleisiinsa eteenpäin. Hilaree on elämän inspiroivin henkilö ja nyt hänen energiansa ohjaa kollektiivisia sielujamme.

– Ei ole sanoja kuvaamaan rakkautta tätä naista, elämänkumppaniani, rakastajaani, parasta ystävääni ja vuoristokumppaniani kohtaan. Hän on ollut valon majakka elämässäni päivästä toiseen.

Morrison päättää muistokirjoituksensa kauniisiin sanoihin.

– Rauha olkoon meidän kaikkien kanssa. Rukoile hänen perheensä ja yhteisönsä puolesta, joka on laajalti levinnyt koko planeetallemme. Olen järkyttynyt hänen menetyksestään.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa

 

Henkilön Jim Morrison (@jimwmorrison) jakama julkaisu

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut