Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com

Muut

HS: Olympiakomitean puheenjohtaja Jan Vapaavuori lähtee Tanskaan

Jan Vapaavuori puheenjohtaja Suomen Olympiakomitea
AOP

Helsingin Sanomat kertoi maanantaina, että Suomen olympiakomitean puheenjohtaja Jan Vapaavuori lähtee töiden perässä Tanskaan.

Jan Vapaavuoren Tanskan-työpestin takana on pohjoismainen kiinteistösijoitusyhtiö NREP. Vapaavuori tulee työskentelemään yhtiön pääkonttorissa Kööpenhaminassa. Tarkemmista työtehtävistään mies ei haastattelussa pukahtanut.

– NREP on puhtaasti yksityinen yritys, jossa on monentyyppisiä tehtäviä. Olen mukana yhtiön kansainvälistämisessä.

Vapaavuoren mukaan uuden työpestin ei pitäisi aiheuttaa ongelmia Suomen Olympiakomitean johtotehtävissä.

– Voi tulla joitain yksittäisiä tilanteita, että pitää tuurata. Käyn usein Suomessa ja tehtäviä voi hoitaa paljon etänä. Neljä kuukautta on lyhyt aika.

Ennen Tanskaan-lähtöään Vapaavuori ja Olympiakomitean toimitusjohtaja Taina Susiluoto tapaavat Sveitsin Lausannessa Kansainvälisen olympiakomitean IOC:n puheenjohtajan Thomas Bachin.

– Tämä on sovittu tutustumiskäynti IOC:hen, Vapaavuori toteaa.

Pohjoismaiden olympiakomiteat julkistivat toissa viikolla yhteisen kannanoton, jossa ne vastustivat venäläisten ja valkovenäläisten urheilijoiden paluuta kansainvälisiin kilpailuihin. Vapaavuori aikoo toistaa Bachille Suomen ja Pohjoismaiden kannan.

– Meillä ei ole asiassa päätösvaltaa, mutta Pohjoismaiden kanta on selvä. Nyt ei ole oikea aikaa ottaa venäläisiä ja valkovenäläisiä urheilijoita takaisin. On täysin mahdotonta ajatella, että kantaa lievennettäisiin, kun Venäjä uhkaa jo ydinaseilla, Vapaavuori painottaa lopuksi.

Lähde: Helsingin Sanomat

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Muut