Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Alennuskoodit - Bonuspanda.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi
Pussit.com mainos iso

Tennis

Muutosta ilmassa – Pääseekö karkotettu tennistähti Australian avoimeen tennisturnaukseen?

Novak Djokovic voitti Wimbledonin.
AOP

Tenniksen maailman miesykköstähtiin kuuluva serbialainen Novak Đoković joutui karkotetuksi Australiasta viime Australian avoimen tennisturnauksen alla miehen korona-rokottamattomuudesta ja aiheesta valehtelemisesta johtuen. Nyt saattaa olla kuitenkin eri ääni kellossa.

Serbialainen tennistähti Novak Đoković karkotettiin vuoden 2022 Australian avoimen tennisturnauksen aattona, kun Australian hallitus päätti, että hän saattoi häiritä kansalaisjärjestystä päätöksellään olla rokottautumatta korona-virusta vastaan.

Australiassa vaihtui kuitenkin valta viime toukokuussa pidettyjen parlamenttivaalien jälkeen, kun Australian Työväenpuolue ALP nousi valtaan. Australian avoimen tennisturnauksen järjestäjien uskotaan hakevan Đokovićille armahdusta, jotta supertähti saadaan mukaan turnaukseen.

Đoković itse kommentoi, ettei ole tietoinen mistään uusista kehityksistä asian suhteen.

– Odotan uutisia, tämä ei todellakaan ole minun käsissäni juuri nyt.

– Toivon, että saan pian positiivisia uutisia, serbialainen totesi.

Australian avointen johtaja Craig Tiley on ilmaissut aikomuksensa saada parhaat tennispelaajat takaisin turnaukseen ja palata skenaarioon, joka on identtinen pandemiaa edeltäneiden aikojen kanssa.

– Olemme nyt eri ajassa kuin olimme yhdeksän kuukautta sitten.

– Mielestäni ympäristö on hyvin erilainen, kun ihmiset matkustavat vapaasti ympäri maailmaa, ja toivomme saavamme tänne tammikuussa kaikki parhaat pelaajat.

Tiley puolusti Đokovićia viime turnauksen selkkauksen aikana. Hän myös ehdotti, että rokottamattomat tennispelaajat voisivat osallistua, jos he olivat saaneet viruksen vähintään kuusi kuukautta ennen turnauksen alkua. Tiley on ollut asiasta yhteydessä myös serbitähteen.

Nykylainsäädännön mukaan 6. heinäkuuta 2022 alkaen Australiaan matkustavien ei enää tarvitse toimittaa asiakirjoja korona-rokotuksestaan. Lisäksi rokottamattomien ei tarvitse hakea vapautusta päästäkseen maahan.

PitbullSPINS.com tarjoaa: 21 ilmaiskierrosta ilman talletusta

  • Lunasta pelkällä rekisteröitymisellä 21 ilmaiskierrosta 21 Casinolle!
  • Ensimmäisestä talletuksesta jopa 121% bonus 300€ asti

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Tennis