Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Deontay Wilder epäilee nyrkkeilyn superottelun toteutumista: “En usko, että hän on sanojensa mittainen mies”

Deontay Wilder vs Tyson Fury
AOP

Deontay Wilder otti sunnuntaina vakuuttavan tyrmäysvoiton Robert Heleniuksesta Brooklynin Barclays Centerillä nähdyssä tapahtumassa. Ottelun jälkeen yhdysvaltalainen julisti haluavansa seuraavaksi otella IBF:n, IBO:n, WBA:n ja WBO:n liittojen maailmanmestaria Oleksandr Usykia vastaan.

Deontay Wilder palasi voittojen tielle Brooklynin Barclays Centerissä tyrmäämällä Robert Heleniuksen ensimmäisessä erässä rajulla oikean käden iskullaan. Suomalainen tippui suorilta jaloilta ja jäi tuijottamaan hallin kattoon lasittunein silmin.

Helenius on Wilderin entinen sparrauskumppani ja voitto hänestä toi Wilderille helpotusta, sillä jenkkiottelija oli hävinnyt kaksi edellistä otteluaan Tyson Furylle.

Wilder julisti sunnuntain ottelun jälkeen haluavansa jälleen otella mestaruudesta. Mies kertoi haluavansa astua kehään Oleksandr Usykin kanssa, mutta epäili, ukrainalaisen otteluhalukkuutta.

– Olen kuullut huhuja Usykista, mutta hän ei ole täällä, eihän? Wilder totesi.

– Kun muut ottelijat näkevät näitä tyrmäyksiä, he kääntävät katseensa muualle. Olen valmis mihin tahansa. Oli se sitten Andy Ruiz Jr. tai Usyk, olen valmis.

Neljän eri liiton hallitseva maailmanmestari Usyk kertoi aiemmin haluavansa otella Wilderin ja Heleniuksen välisen taiston voittajaa vastaan.

– Uskon, että seuraavan otteluni järjestämisestä tulee vaikeaa. Haluan otella Usykia vastaan, mutta en usko, että hän on sanojensa mittainen mies. Jää nähtäväksi, olenko oikeassa.

Lähde: BJ Penn

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Lisää aiheesta Kamppailulajit