Seuraa meitä:
Jääkiekko - Kiekkofani.com Jalkapallo - Futisfani.com Viihdeuutiset ja juorut - Uutisankka.com Nikotiinipussit - Pussit.com Lainaa heti - HalvinLaina.fi Yrityslaina.com
Pussit mainos

Kamppailulajit

Oscar de la Hoya uskoo Jake Paulin mahdollisuuksiin MMA-legendaa vastaan: “Siitä tulee hyvä ottelu”

Jake Paul
AOP

YouTube -sensaatio Jake Paul on nousemassa jälleen nyrkkeilykehään. Mies ottaa mittaa vapaaottelulegenda Anderson Silvasta, joka tekee ammattilaisnyrkkeilydebyyttinsä. Entinen kehähai Oscar de la Hoya pitää Paulia kamppailun ennakkosuosikkina.

Jake Paulilla on edessään lyhyen nyrkkeilyuransa kovin testi, kun hän kohtaa 29. lokakuuta MMA-legenda Anderson Silvan. Entinen kuuden eri painoluokan maailmanmestari Oscar De La Hoya uskoo, että suositulla YouTube-tähdellä on hyvät saumat voittoon Silvaa vastaan.

Paul kukisti viime vuonna toisen entisen MMA-supertähden Tyron Woodleyn kahteen otteeseen. Tämän jälkeen hänen yrityksensä pysyä aktiivisena ovat kariutuneet.

Tommy Fury joutui vetäytymään USA:han suunnitellusta ottelusta viisumiongelmien vuoksi. Furyn korvaajaksi kaavailtu Hasim Rahman Jr kärsi paino-ongelmista, joten tästäkään ei tullut valmista.

Paul kohtaa nyt Silvan, ja de la Hoya uskoo, että 25-vuotias jenkki poistuu kehästä voittajana.

– Siitä tulee hyvä ottelu, de la Hoya tuumii.

– Minä liputan Paulin puolesta. Hän näyttää löytäneen rytminsä, joten uskon hänen voittoonsa.

– Hänellä ei ole liikaa otteluita. Hän rakastaa nyrkkeilyä, on ahkera ja hänellä on paljon voimaa. Jos hän osuu Silvaan, hän tyrmää tämän. Uskon, että Silva tulee putoamaan.

Lähde: DAZN

KIEKKOFANI.COM

Loading RSS Feed

FUTISFANI.COM

Loading RSS Feed

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Mainos

Lisää aiheesta Kamppailulajit